Δημήτρης Καζάκης: «Φάγαμε πόρτα» από τον Λαφαζάνη γιατί δεν ήμασταν αρκετά αριστεροί

δημήτρης-καζάκης-φάγαμε-πόρτα-από-τ-280920
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από τα Χανιά ξεκίνησε τις προεκλογικές του περιοδείες ο γενικός γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) Δημήτρης Καζάκης που μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας σε πολιτική εκδήλωση, στο Εργατικό Κέντρο.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να έρθουμε σε επαφή με το αντιμνημονιακό στρατόπεδο, με τις δυνάμεις δηλαδή που στρατεύονται στον αντιμνημονικό αγώνα, με τη νεώτερη έννοια που σήμερα έχει κατοχυρωθεί και σημαίνει ενάντια στο ευρώ -γιατί τουλάχιστον τώρα όλοι έχουμε καταλάβει ότι χωρίς μνημόνιο και μέσα στο ευρώ δεν γίνεται κι αυτό είναι μια κατάκτηση της Κυβέρνησης Τσίπρα-. Δυστυχώς με τη Λαϊκή Ενότητα, δηλαδή με το κομμάτι εκείνο που έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε κάπου, διότι δεν μας θεωρούν επαρκώς αριστερούς» είπε ο κ. Καζάκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους πριν την έναρξη της εκδήλωσης και ανακοίνωσε ότι το ΕΠΑΜ θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στην ομιλία του, εκτίμησε πως στόχος των εκλογών είναι «να εξαλειφθεί ο,τιδήποτε θυμίζει το 61,3% του δημοψηφίσματος, να υπάρξει μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία που να εφαρμόσει τις συμφωνίες που παράνομα και αντισυνταγματικά πέρασαν από το ελληνικό κοινοβούλιο. Το θέμα είναι ότι είναι στο χέρι του ελληνικού λαού να τους κάνει την έκπληξη» είπε.

Κάλεσε τον κόσμο να κοιτάξει ποιος του λεέι ότι η εναλλακτική που υπάρχει είναι «καταστροφή»: «Το λένε αυτοί που μας έχουν οδηγήσει σε αυτήν την κατάσταση. Με συγχωρείτε αλλά έχω κάθε λόγο να τους αμφισβητώ», είπε: «Εγώ δεν ξέρω χώρα που να της δόθηκε η δυνατότητα να ελέγξει τη δική της οικονομία και να καταστράφηκε. Γιατί δεν μας φέρνουν ένα παράδειγμα;»

Τέλος, ο κ. Καζάκης, ζήτησε ¨να φύγουμε εδώ και τώρα από το ευρώ και να χρηματοδοτήσουμε οι ίδιοι την οικονομία μας, με βάση τις δικές μας ανάγκες» και «μακριά από εκβιασμούς».

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook