Δηλώσεις Κριτσωτάκη για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Κρήτης

δηλώσεις-κριτσωτάκη-για-την-υποψηφιό-123245

kritsotakisΓια το χρίσμα που έλαβε από τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος στην Περιφέρεια Κρήτης μίλησε στην πρωινή εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο ο Μιχάλης Κριτσωτάκης. Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τις ενστάσεις του να «κατέβει» στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο ίδιος παραδέχτηκε » δεν ήταν πρώτη μου προτεραιότητα. Μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι μετά από προτροπή του προέδρου και πολλών άλλων συμπολιτών μας, άλλωστε έχω μαρκά πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση». «Δεν πήγα από ανάγκη αλλά από θέση ισχύος» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο ίδιος μιλώντας ως υποψήφιος Περιφερειάρχης ξεκαθάρισε ότι είναι θέμα Κεντρικής Επιτροπής η επιβεβαίωση της υποψηφίοτητάς του ενώ όταν ερωτήθηκε για την μεγάλη μάχη με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο ίδιος δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι δεν πρόκειται για προσωπική αντιπαράθεση αλλά για μια μάχη με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Παράλληλα σημείωσε ότι από την θέση του Περιφερειάρχη δεν θα πάψει να αντιτίθεται στη μνημονιακή πολιτική ωστόσο πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η μάχη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο ίδιος κλείνοντας ευχήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τη μάχη όχι μόνο για το καλό της Περιφέρειας Κρήτης αλλά και για το καλό ολόκληρης της χώρας.

 

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook