Δεύτερη νίκη για το ΝΟΧ

δεύτερη-νίκη-για-το-νοχ-756246

Την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES, επικρατώντας στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης με άνεση του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης με σκορ 13-6.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα διπλασιάζει έτσι τις νίκες της, κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Ειδικότερα, η διαφορά ποιότητας με τον ΟΦΘ αποδείχτηκε μεγάλη, με τον ΝΟΧ ANEK LINES να καθαρίζει το παιχνίδι ουσιαστικά από αρκετά νωρίς.

Εξαιρετική εμφάνιση σημείωε ο Νίκος Μπατάκης, πετυχαίνοντας τρία γκολ, ενώ τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Μάρκο Σρβένκο, σκοράροντας δύο. Από 2 γκολ σημείωσαν ακόμα οι Χατζηκυριακάκης, Αγιωργούσης και Μπαριωτάκης ενώ 1 γκολ πέτυχαν οι Νάστραν και Χαριτάκης.

Ο Ναυτικός Ομιλος ολοκληρώνει έτσι με επιτυχία την πρώτη του φετινή αποστολή εκτός έδρας και πλέον στρέφει την προσοχή του στο νέο ματς που ακολουθεί στα Χανιά κόντρα στη Χίο.

Τα 8λεπτα: 2-4, 1-2, 1-4, 2-3

ΟΦΘ (Τέλης Κορίτσας): Αληχανίδης Αβ. 2, Βαχαρέλης 1, Προσινικλής 1, Πισσίας 1, Παπαμανωλιουδάκης 1

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Μπατάκης 3, Νάστραν 1, Χατζηκυριακάκης 2, Σρβένκο 2, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 2, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης 2, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Λειψάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook