Δες πώς θα οργανώσεις «βραδιά διακοπών» για την παρέα σου σε 10 απλά βήματα!

δες-πώς-θα-οργανώσεις-βραδιά-διακοπώ-276547

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία που βρίσκεσαι στην πόλη κατά τη διάρκεια της άδειάς σου και όχι σε κάποιο ελληνικό νησί. Μπορείς να περάσεις καλά με την παρέα σου, στο σπίτι, ακολουθώντας 10 απλά βήματα για να οργανώσεις μια τέλεια «Βραδιά Διακοπών»!

1. Σκέψου τι διακόσμηση θέλεις να κάνεις στο χώρο. Το πιο εύκολο είναι να επιλέξεις μικρά κεράκια και να τοποθετήσεις βάζα με φρέσκα λουλούδια σε διάφορα σημεία. Αν έχεις κήπο, εκμεταλλεύσου τον στο έπακρο!

2. Μη διστάσεις να αλλάξεις θέση στα έπιπλά σου, για να εξυπηρετήσουν καλύτερα για την περίσταση. Όλοι θα νιώθουν πιο άνετα σε έναν πιο κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο.

c12735c25dc99db51744e99506955f17 88f5e

3. Διάλεξε εσύ ποιους θέλεις να καλέσεις. Είναι καλύτερο να είναι μια μικρή συγκέντρωση μεταξύ αληθινών φίλων, αφού έτσι σίγουρα θα περάσετε καλύτερα.

4. Φτιάξε μικρές προσκλήσεις. Μπορεί να ακούγεται παιδικό, όμως θα αρέσει πολύ στους φίλους σου και θα σκεφτούν ότι πραγματικά έχεις βάλει σκοπό να τους κάνεις να περάσουν όμορφα.

5. Αποφάσισε για το κυρίως μενού. Η πιο εύκολη και παράλληλα νόστιμη επιλογή, είναι να φτιάξεις δίσκους με finger food(δες πολλές συνταγές εδώ) όπως μπρουσκέτες, μίνι-cheeseburgers, ή για παράδειγμα τυροκροκέτες, που είναι κατάλληλα για ό,τι ποτό προτιμά ο καθένας.

 

6. Φυσικά, μην ξεχάσεις τα γλυκά! Λόγω εποχής, το παγωτό αποτελεί ιδανική και πολύ οικονομική επιλογή.

7. Ζήτησε από ένα φίλο σου που ξέρει να φτιάχνει cocktails, να κάνει τον μπάρμαν της βραδιάς. Αν πάλι δεν έχεις κάποιον που να γνωρίζει, ένα καλό κρασί είναι αρκετό!

e66e6087d7635e2317ebf654052bc922 a57c1

8. Οργάνωσε δραστηριότητες. Μπορείς να συγκεντρώσεις στο σπίτι διάφορα επιτραπέζια που ξέρεις ότι αρέσουν στους φίλους σου, για να περάσετε μια βραδιά γεμάτη γέλιο.

9. Διάλεξε τη μουσική. Πολύ βασικό κομμάτι για κάθε τέτοιο μικρό «πάρτι» που οργανώνει κανείς στο σπίτι, είναι η μουσική που θα παίζει όλο το βράδυ.

10. Και τέλος, χαλάρωσε και συνειδητοποίησε πως αποκλείεται όλα να πάνε τέλεια. Σκέψου όμως ότι έχεις δίπλα σου την παρέα σου και ότι έχετε μαζευτεί για να περάσετε καλά!

Καλή διασκέδαση!

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook