Δεν υπάρχει σωτηρία.. Πεζοδρόμια κι… «άγιος ο Θεός» στα Χανιά | Photos

δεν-υπάρχει-σωτηρία-πεζοδρόμια-κι-ά-694156

Δεν υπάρχει ελπίδα, δεν υπάρχει προσμονή για το καλύτερο, δεν υπάρχει σωτηρία…

Ο ένας μετά τον άλλον, μιλιούνια είναι οι εξυπνάκηδες στα Χανιά που αγνοούν τους συμπολίτες τους και παρκάρουν ανεξέλεγκτα και με περίσσιο θράσος πάνω στα πεζοδρόμια…

Καμαρώστε τους «μάγκες» συμπολίτες μας να κάνουν την… βόλτα τους στα πεζοδρόμια και να παρατάνε τα αμάξια τους πάνω στις ράγες των τυφλών είτε σε σημεία που κόβουν εντελώς τους πεζούς.

Εδώ στα Κουνουπιδιανά, που φαίνεται να έχουν μόνιμη θέση στάθμευσης οι ασυνείδητοι και αγνοούν τους τυφλούς συμπολίτες μας:

Αλλά και στον Καλυκά όπου δεν υπάρχει περιθώριο να περάσει πεζός στα δύο του πόδια, πόσο μάλλον ανάπηροι ή γονείς με καρότσια…

Και τώρα απαντήστε μόνοι σας στο ερώτημα αν υπάρχει σωτηρία…

Το θράσος πάντως μερικών, μόνο να μας προβληματίζει πρέπει…

zarpanews.gr

3 thoughts on “Δεν υπάρχει σωτηρία.. Πεζοδρόμια κι… «άγιος ο Θεός» στα Χανιά | Photos

  1. Και να ξαναρωτήσω άλλη μια φορά ο «αφελής»: γιατί κρύβετε τις πινακίδες τους; Δεν είναι προσωπικά στοιχεία, είναι δημόσια «σήματα». Αν είναι προσωπικά δεδομένα, να τις αποθηκεύουμε όλοι στο πορτμπαγκάζ και να τις δείχνουμε μόνο στον αστυνομικό για έλεγχο, όταν μας ζητηθεί.
    Χέστηκε (με το συμπάθειο)ο οδηγός του χ άσπρου αυτοκινήτου αν εσείς (ή ο οποιοσδήποτε) διαμαρτύρεται και επισημαίνει με γενικόλογα σχόλια για πολλοστή φορά την άθλια, αντικοινωνική τους συμπεριφορά «κάποιων»
    Τελικά ο κάθε άθλιος έχει περισσότερα δικαιώματα από τα θύματά του; Εκτός κι αν θεωρούμε ότι οι περισσότεροι τέτοιοι είμαστε, οπότε σας δίνω ένα δίκιο. Η δύναμη της πλειοψηφίας ορίζει τους κανόνες της ζωής. Και ζούμε αυτό που είμαστε και μας αξίζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook