Δεν σου φτάνουν τα προκαταρκτικά στο σεξ; Δες τι πρέπει να κάνεις…

δεν-σου-φτάνουν-τα-προκαταρκτικά-στο-σ-583439

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο αλλά υπάρχει πιθανότητα ο σύντροφός σου να μην έχει μάθει ποτέ ότι τα προκαταρτικά είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του σεξ για τις γυναίκες αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό για τους άντρες. Από την άλλη μπορεί να μην έχει αντιληφθεί καν ότι εσένα σου λείπει κάτι γιατί προφανώς και δεν του έχεις πει ή δεν του έχεις δείξει τίποτα.

Πρέπει να του πεις (όχι όταν βρίσκεστε μέσα στο πάθος αλλά κάποια άλλη στιγμή) ότι αυτός μπορεί να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για να μπει κατευθείαν στο ψητό αλλά εσύ χρειάζεσαι κάποιου είδους “ζέσταμα”. Να είσαι σίγουρη πώς κάνοντας μερικά προκαταρτικά δε θα είσαι μόνο εσύ έτοιμη αλλά θα ανάψει και αυτός ακόμα περισσότερο καθώς έστω και αυτή η μικρή αναμονή θα τον τρελάνει!

Αν δεν είναι άνθρωπος των προκαταρτικών βοήθησέ τον να καταλάβει ότι εσύ τα χρειάζεσαι και αν ενδιαφέρεται και για τη δική σου ευχαρίστηση είναι σίγουρο πως θα το καταλάβει. Ενθάρρυνέ τον δείχνοντάς του πώς όταν σε χαϊδεύει, σε φιλάει και σε αγγίζει απαλά σε διάφορα σημεία εσύ το ευχαριστιέσαι και να είσαι σίγουρη πως όταν ξεκινήσει επιτέλους το σεξ και δει πόσο πολύ σε έχει ήδη ανάψει με τα προκαταρτικά, από την επόμενη φορά δε θα ξεκινάει χωρίς αυτά!

Αν από την άλλη μεριά του έχεις εκφράσει την ανάγκη σου και παρόλα αυτά δεν κάνει τίποτα για να την ικανοποιήσει, ίσως ήρθε η ώρα να τον στείλεις στη μαμά του. Προφανώς αυτός ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται για την ευχαρίστησή σου. Οπότε γιατί να ενδιαφέρεσαι και εσύ για τη δική του;

faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook