Δεν μπόρεσε ο Πλατανιάς, ηττήθηκε 2-0 από τον Ολυμπιακό στα Περιβόλια για το Κύπελλο

δεν-μπόρεσε-ο-πλατανιάς-ηττήθηκε-2-0-από-627590

Ο Πλατανιάς έδειξε διάθεση, αλλά ο Ολυμπιακός είχε την ουσία, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 στα Περιβόλια και σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς

Μέτριο έως κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μην παίζουν ψύχραιμα, με αποτέλεσμα να μην είχαν ρυθμό. Στο 40’ ο Ενσικουλού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουτεσιώτη σε τετ-α-τετ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γκρζέλτσακ έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν ούτε μία φάση!

Με τεράστια ευκαιρία για τον Πλατανιά ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Στο 51’ ο Ενσικουλού έβγαλε εξαιρετική μπαλιά από αριστερά, δεν πρόλαβε, όμως, να πλασάρει σε κενή εστία, σχεδόν, ο Γκρζέλτσακ! Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν «στροφές» και στην πρώτη τους ευκαιρία άνοιξαν το σκορ. Ο Μποτία στο 57’ με ψαλιδάκι από το ύψος της μικρής περιοχής του Πλατανιά σε μια φάση που ξεκίνησε από κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, δεν είδαμε κάτι φοβερό από τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να φθάνει στο 2-0, στο 78’, όταν ο Ανσαριφάρντ πήρε το… ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Κοκκαλά στο γυριστό βολέ του Τζούρτζεβιτς και «καθάρισε» τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πλατανιάς (Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Δημούτσος, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (82’ Ζίκο), Παπανικολάου (76’ Πατράλης), Ντικαμονά, Γκρζέλτσακ (54’ Μπούτνικ), Ενσικουλού, Ουές, Καρυπίδης, Κοροβέσης.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένγκελς (84’ Βούκοβιτς), Νικολάου, Ζιλέ, Μαρτίνς, Πάρντο (66’ Ανσαριφάρντ), Ανδρούτσος, Μάριν (85’ Ταχτσίδης), Τζούρτζεβιτς.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook