Δεν κατεβαίνει Χανιά ο Ρανιέρι

δεν-κατεβαίνει-χανιά-ο-ρανιέρι-176627

ranieriΜε τον Κώστα Τσάνα στον πάγκο θα παραταχθεί την Τρίτη στα Χανιά η Εθνική ομάδα για τον φιλικό αγώνα με τη Σερβία, καθώς η ΕΠΟ έδωσε άδεια στον Κλάουντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του έως το τέλος του 2014.

Αν και αρχικά υπήρξε ενημέρωση ότι στην αναμέτρηση χρέη τεχνικού θα εκτελούσε ο Ρανιέρι για τελευταία φορά, εν τούτοις η απόφαση άλλαξε στη διάρκεια του Σαββάτου.

Αυτό έγινε για δύο λόγους: πρώτον, επειδή κρίθηκε σκόπιμο να αποφορτιστεί το κλίμα (και) στην εξέδρα από ενδεχόμενες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του προπονητή και, δεύτερον, από τη στιγμή κατά την οποία ο Ιταλός τεχνικός δεν θα συνεχίσει ούτως ή άλλως στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, δεν υπήρχε απολύτως κανένας λόγος για να βρεθεί στην Κρήτη.

Η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αργά τη νύχτα του Σαββάτου (προς ξημερώματα Κυριακής) αναφέρει:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται πως δόθηκε άδεια στον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας για το 2014.

Ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Σερβία (αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Τσάνας και υπηρεσιακού γυμναστή ο κ. Νεκτάριος Πανταζής, οι οποίοι θα μεταβούν στην Κατερίνη όπου βρίσκονται με την Εθνική Νέων απευθείας στα Χανιά.

Προπονητής για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στο τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Ιορδανίδης».

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook