Δεν θα πιστεύετε ποια Κρητικιά καλλονή είναι το κοριτσάκι με τα στραβά δόντια

δεν-θα-πιστεύετε-ποια-κρητικιά-καλλον-197989

fotiadiΑυτό το κοριτσάκι με τα στραβά δοντάκια και τα γυαλιά, έγινε ένα από τα ομορφότερα μοντέλα της γενιάς του… Ένα κορίτσι από την Κρήτη, που έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους από μικρή και τα τελευταία χρόνια είναι με το ένα πόδι στην Ελλάδα και με το άλλο στην Ιταλία. Η… μικρή της αρχικής φωτογραφίας πρόσφατα συμπλήρωσε τα 21 της χρόνια και οι φίλες της από το σχολείο της έκαναν δώρο αυτή την εικόνα…

fotiadi1Ο λόγος για την Μικαέλα Φωτιάδη η οποία θεωρείται και διόλου τυχαία ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της γενιάς του. Εκτός από ομορφιά η Μικαέλα διαθέτει και πείσμα, μια και ενώ δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιον τίτλο στον διαγωνισμό «Σταρ Ελλάς», δεν το έβαλε κάτω, με αποτέλεσμα οι κόποι της να ανταμειφθούν όταν φόρεσε την κορδέλα «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός».

fotiadi2Άλλωστε η πασαρέλα και το μόντελινγκ είναι κομμάτι του εαυτού της κι έχει σκοπό να κατορθώσει σημαντικά και πολλά πράγματα στην καριέρα της. Η πανέμορφη Μικαέλα, που είναι Αιγόκερως στο ζώδιο, μιλά τρεις γλώσσες (αγγλικά, ολλανδικά και γερμανικά), ενώ τα χόμπι της είναι το τάε κβον ντο, το τένις, αλλά και η ζωγραφική, αφού μέσα από τους πίνακές της μπορεί να «αποτυπώνει» τα συναισθήματά της. Όσο για το αγαπημένο της φαγητό; Το γνωστό μοντέλο δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα πιάτο λαζάνια!

fotiadi3

fotiadi4

fotiadi5

FotiadiMnewsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook