Δεν θα πιστέψεις ποια μάσκα καθαρισμού χρησιμοποιεί η Kylie Jenner | Photo

δεν-θα-πιστέψεις-ποια-μάσκα-καθαρισμο-468933

Όταν πρόκειται για την περιποίησή τους, οι αδελφές Kardashian δεν τσιγγουνεύονται ούτε ένα cent! Πολύ συχνά έχουν αποκαλύψει πως χρησιμοποιούν κρέμες και προϊόντα εκατοντάδων δολαρίων και έχουμε κουνήσει το κεφάλι μας συγκαταβατικά σκεπτόμενες πως είναι λογικό… Πρέπει να είμαστε δίκαιες όμως.

kylie-jenner-no-makeup-snapchat-nyc-ftr

Τόσο η Kim όσο και οι υπόλοιπες αδελφές χρησιμοποιούν και πιο οικονομικά προϊόντα και αυτό ανακαλύψαμε πως κάνει η Kylie παρακολουθώντας την στο application της.
loreal-detox-maskΗ Kylie βλέπεις, χρησιμοποιεί την Pure Detox Mask της L’ Oreal Paris. Την μάσκα για την οποία σου έχουμε μιλήσει ουκ ολίγες φορές και απλά λατρεύουμε!

Περιέχει ενεργό άνθρακα για βαθύ καθαρισμό και εξυγίανση των πόρων και ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος καταπολεμώντας τις ατέλειες ΚΑΙ προστατεύοντας το δέρμα από την εμφάνιση νέων. Ναι, η Kylie χρησιμοποιεί μια μάσκα που χρησιμοποιούμε κι εμείς και πια δεν κουνάμε το κεφάλι μας συγκαταβατικά σκεπτόμενες πως έχει τέλειο δέρμα γιατί επενδύει πολλά χρήματα, δεν το κουνάμε γιατί θα σπάσει η Pure Detox Mask που φοράμε όσο σου γράφουμε.

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook