«Δεν θα έδινα ποτέ τραγούδι μου στον Πάνο Κιάμο» | Video

δεν-θα-έδινα-ποτέ-τραγούδι-μου-στον-πά-627879

Ο Γιώργος Μουκίδης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους συνθέτες της χώρας μας. Μιλώντας στην εκπομπής της Φαίης Σκορδά αναφέρθηκε στις διαφορές του με τον Νότη Σφακιανάκη και αποκάλυψε ότι δεν θα έδινε ποτέ τραγούδι του στον Πάνο Κιάμο.

«Το πρώτο τραγούδι το έγραψα το 1988, το τραγουδάκι ήταν μια μπαλάντα που έχει πει ο Νότης Σφακιανάκης. Ο Νότης είναι αγαπημένος μου, αλλά κάνει βλακείες πότε πότε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μουκίδης.

Όσον αφορά στους καλλιτέχνη που δεν θα έδινε τραγούδι του είπε: «Στον Κιάμο δεν θα έδινα ποτέ τραγούδι. Δεν μ’ αρέσει όπως τραγουδάει, η φιλοσοφία του γενικά. Θεωρώ ότι δε σέβεται τα κομμάτια όσο πρέπει. Δεν νομίζω ότι ο Πάνος μπορεί να πει κομμάτια σαν τα δικά μου. Στην Πάολα θα έδινα ευχαρίστως».

«Θύμωσα που ο Νότης Σφακιανάκης έβγαλε το συμπέρασμα χωρίς να έχει στοιχεία ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν να εργαστούν. Αυτό είναι λάθος. Σου προσθέτει κάτι αυτό στη συναυλία σου; Θα πάρεις παραπάνω λουλούδια, παραπάνω παλαμάκι ή παραπάνω ευρώ; Όχι. Γιατί να πεις κάτι κακό για κάποιον, που αυτός ο κάποιος είναι η χώρα σου; Είναι ψέματα γιατί εγώ όσοι Έλληνες ξέρω θέλουν να δουλέψουν. Θα τα απέσυρα μόνο αν ζητούσε συγγνώμη, όχι από μένα. Είναι 46 τραγούδια. Κάποιοι με απειλούσαν κιόλας. Δεν έχω θέμα όποιος θέλει να έρθει να με βρει», είπε ο Γιώργος Μουκίδης για τις διαφορές τους με τον Νότη Σφακιανάκη.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook