Δεν είχαν ούτε ιερό ούτε όσιο | Χανιώτες έκλεβαν τα τάματα από εκκλησίες

δεν-είχαν-ούτε-ιερό-ούτε-όσιο-χανιώτες-456208

Ούτε ιερό ούτε όσιο είχαν τρία άτομα, δύο άνδρες και μια γυναίκα που έκλεβαν τα τάματα των πιστών από εκκλησίες των Χανίων.

Μετά από εξονυχιστικές έρευνες των αρχών συνελήφθη μια 44χρονη γυναίκα.

Αναλυτικά:

«Εξιχνιάστηκαν την Παρασκευή από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, δύο υποθέσεις κλοπής σε Ιερούς Ναούς, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών (44χρονη, 60χρονος και 51χρονος). Επιπλέον, συνελήφθη η 44χρονη κατηγορούμενη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, την 02.11.2016 σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, η 44χρονη με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από Ιερό Ναό κοσμήματα (τάματα) και διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος.

Στη συνέχεια διέθεσαν προς πώληση τα αφαιρεθέντα κοσμήματα σε κατάστημα της πόλης των Χανίων. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω κατάστημα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, βρέθηκαν τα παραπάνω κοσμήματα τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του Ιερού Ναού.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι την 25.09.2016 σε περιοχή του Δήμου Αποκόρωνα, η 44χρονη είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή από Ιερό Ναό, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα (τάματα), ενώ στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον 51χρονο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 44χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook