«Δεν είμαστε κομματική οργάνωση» Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Γιάννης Σαρρής στον SUPER FM 89.6

δεν-είμαστε-κομματική-οργάνωση-ο-υπ-127192

SARRHsΩς ένα ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας των Χανίων χαρακτήρισε την κίνηση της Πρωτοβουλίας των Πολιτών ο κ. Γιάννης Σαρρής , που χθες το βράδυ εξελέγη και θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Σαρρής τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στον SUPER FM 89.6, πως η κίνηση αποτελείται από ανθρώπους των κινημάτων και της αλληλεγγύης, και παράλληλα χαρακτήρισε άψογες τις χθεσινές διαδικασίες μέσα από τις οποίες αποφασίστηκε να είναι εκείνος ο υποψήφιος που θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο.

Ο κ. Σαρρής επίσης δεν θέλησε να σχολιάσει το ότι κάποιοι από τα άλλα πρόσωπα που είχαν εκδηλώσει τη διάθεση  να συμμετάσχουν στην όλη διαδικασία, απέσυραν τις υποψηφιότητες τους σημειώνοντας πως όλοι ενωμένοι θα συνεχίσουν την συγκεκριμένη προσπάθεια.

Παράλληλα έκανε γνωστό πως τις επόμενες ημέρες θα δοθεί μια συνέντευξη τύπου, όπου θα προσδιοριστούν οι επόμενες κινήσεις.

Ο κ. Σάρρης είπε πως η συγκεκριμένη δημοτική κίνηση δεν είναι μια κομματική οργάνωση και οποίος «συμφωνεί μαζί μας μπορεί να μας στηρίξει και να τον στηρίξουμε.»

Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων επεσήμανε πως «οι Χανιώτες πρέπει να καταλάβουν ότι τα προβλήματα τις πόλης είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την γενικότερη πολιτική κατάσταση, και τίποτα δεν μπορεί να λυθεί αν δεν απαντήσουμε σε αυτά τα ζητήματα.»

One thought on “«Δεν είμαστε κομματική οργάνωση» Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Γιάννης Σαρρής στον SUPER FM 89.6

  1. Ο Σαρρής είναι ο καθηγητής φυσικής στο λύκειο που έκανε ιδιαίτερα με 30 ή 50 ευρώ την ώρα χωρίς απόδειξη(φυσικά).

    Είναι ο καθηγητής που έσπρωχνε τα παιδιά να κάνουν καταλήψεις.

    Ένα ζωντανό σκουλήκι της πόλης μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook