Δεν αντιστάθηκε στον Ολυμπιακό ο Πλατανιάς | «Αντίο» στο Κύπελλο με ήττα

δεν-αντιστάθηκε-στον-ολυμπιακό-ο-πλατ-636303

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε και επίσημα ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τη ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου. Ο Μπούντνικ στο 61′ πέρασε στη θέση του Ζίκο και στο 93′ αποβλήθηκε, βλέποντας δεύτερη κίτρινη.

Το παιχνίδι θεωρούνταν διαδικαστικού χαρακτήρα, μια και το «συγκρότημα» του Πειραιά είχε επικρατήσει 2-0 στα Χανιά και ουσιαστικά αυτό αποδείχθηκε. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ, 0-0, με την ομάδα του Όσκαρ Γκαρσία (έκανε ντεμπούτο) να ήταν καλύτερη, αλλά η υπεροχή της δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Καλύτερο ήταν το δεύτερο 45λεπτο από το πρώτο. Οι δύο ομάδες ήταν-ελάχιστα- πιο ζωηρές, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να ανεβαίνει ανά διαστήματα. Ωστόσο, στο 68′, ο Τζούρτζεβιτς έβαλε «τελεία» στο παιχνίδι, αφού με προβολή και τύχη νίκησε τον Κοκκαλά, ανοίγοντας το σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης, στο 92′, ύστερα από ασίστ πάρε-βάλε του Βρουσάι, έγραψε το 2-0 το οποίο έγραψε την ιστορία του αγώνα.

Έτσι, η χανιώτικη ομάδα στρέφει πλέον την προσοχή της στο πρωτάθλημα, όπου ευελπιστεί να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη με τον Μανουέλ Ρόκα στον πάγκο.

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Χατζισαφί, Μαρτίνς, Ζιλέ (79′ Ταχτσίδης), Ανδρούτσος (69′ Μάριν), Σεμπά, Μιραλάς (85′ Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς.

Πλατανιάς (Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Μαλσά, Στόιτσεφ, Αγγελόπουλος, Κοροβέσης (46’Ντουαλά), Ζίκο (61′ λ. τρ. Μπούντνικ), Πατράλης, Πριντέτα, Ουές, Καρυπίδης (46′ Βάντερσον), Πετρόπουλος.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook