Δεν άντεχε να είναι άλλο μόνη και παντρεύτηκε τον εαυτό της | Photos

δεν-άντεχε-να-είναι-άλλο-μόνη-και-παντρ-174360

bretanida«Οταν είπα στην οικογένειά μου και στους φίλους μου ότι σχεδίαζα να παντρευτώ τον εαυτό μου μου είπαν: «Ω, πάντα σκέφτεσαι κάτι καινούριο Γκρέης».

Οι γονείς μου που είναι ανοιχτά μυαλά, το είδαν με καλό μάτι. «Αν είναι για την ευτυχία σου, κάντο» μου απάντησαν.

Κάπως έτσι βρέθηκα να κάνω πρόταση γάμου στον εαυτό μου τον περασμένο Νοέμβριο, σε ένα πάρκο πίσω από το  Parliament Hill.

Είχα βαθιά επηρεαστεί από ένα τραγούδι της Bjork που το άκουσα όταν ήμουν 18 ετών και σπούδαζα τέχνη. Λεγόταν «Isobel» και έλεγε «Με λένε Ιζομπέλ, παντρεύτηκα τον εαυτό μου» και σκέφτηκα να κάνω το ίδιο.

Με αυτό τον τρόπο περιέγραψε στην εφημερίδα Guardian η βρετανίδα Grace Geler τον γάμο με τον εαυτό της και τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση.

Η φωτογράφος στο επάγγελμα είπε ότι έβγαινε επί 6 χρόνια και αποφάσισε ότι αφού “έχτισε” μια υπέροχη σχέση με τον εαυτό της ήταν καιρός να τον παντρευτεί.

Η Γκρέις αγόρασε νυφικό, δαχτυλίδι, έκανε πρόβα τους γαμήλιους όρκους της και τελικά παντρεύτηκε τον εαυτό της σε μια φάρμα στο Ντεβον. Παρούσες ήταν οι αδεφές της και άλλοι καλεσμένοι και στο τέλος της τελετής φίλησε τον εαυτό της σε ένα καθρέφτη.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook