Δείτε το απίστευτο το τρέιλερ του Μάρκου Σεφερλή … Μιμείται τους coaches του «Voice» και τον… Λιάγκα! | Video

δείτε-το-απίστευτο-το-τρέιλερ-του-μάρκ-218831

seferlisΠροβλήθηκε το τρέιλερ της νέας εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή  «One Mark Show», την οποία και θα δούμε στις τηλεοράσεις μας από τις αρχές Μαρτίου.

Το τρέιλερ πάντως σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις και πραγματικά μας έκανε να γελάσουμε… Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω ο Μάρκος τα δίνει όλα και μάλιστα σε πενταπλό ρόλο! Ο γνωστός κωμικός μιμείται τους τέσσερις coaches αλλά και τον παρουσιαστή του The Voice Γιώργο Λιάγκα αφού όλο το τρέιλερ είναι μια ξεκαρδιστική εκδοχή του τρέιλερ του The Voice…

Όσον αφορά το σόου του Μάρκου Σεφερλή δε ξέρουμε πότε ακριβώς θα αρχίσει να προβάλετε, ωστόσο απ’ όσο έχει γίνει γνωστό σε κάθε εκπομπή θα φιλοξενεί έναν βασικό καλεσμένο, όχι όμως για να κάνει μια κλασική συνέντευξη αλλά  για να παίξει και να αυτοσχεδιάσει με τον παρουσιαστή.

Δείτε το τρέιλερ

Πάντως η Δέσποινα Βανδή το διασκέδασε πολύ επιβεβαιώνοντας πως έχει χιούμορ…   Καθώς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής  όταν η αγαπημένη τραγουδίστρια είδε το τρέιλερ του έστειλε αμέσως μήνυμα όπου τον  συνεχάρη, «Συγνώμη για το ακατάλληλο της ώρας. Θέλω να σου πω συγχαρητήρια. Γέλασα πάρα πολύ με αυτό που είδα. Να σε έχει ο Θεός καλά. Να μας κάνεις να γελάμε που το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη. Φιλιά στην Έλενα και τον μικρό».  Ο παρουσιαστής από την μεριά του την ευχαρίστησε on air για τα καλά της λόγια αλλά και την θετική ενέργεια που του έδωσε.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook