Δείτε το έγγραφο της απομάκρυνσης του προσωπικού φρουρού του Αυγενάκη | Photo

δείτε-το-έγγραφο-της-απομάκρυνσης-του-563885

Δύο ημέρες μετά τις αποκαλύψεις του Documento, δηλαδή στις 30 Οκτωβρίου, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης στέλνει έγγραφο προς τον Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ για να απομακρύνει τον προσωπικό του φρουρό, Νίκο Μανώλη.

Όπως αποκάλυψε το Documento o προσωπικός αστυνομικός φρουρός του κυρίου Αυγενάκη, Νίκος Μανώλης έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ να συνομιλεί με ποινικούς. Η καταγραφή των συνομιλιών του Αυγενάκη δεν αποτελεί απλή καραμπόλα που προέκυψε κατά την έρευνα, αλλά δείχνει σχέσεις του βουλευτή, ο οποίος κάνει εξυπηρετήσεις στους συνομιλητές του τόσο προσωπικά όσο και μέσω του φρουρού του Νίκου Μανώλη.

Στις καταγεγραμμένες συνομιλίες του φρουρού του Νίκου Μανώλη εμφανίζεται επίσης να προωθεί ρουσφέτια και διευκολύνσεις για λογαριασμό του βουλευτή. Και μάλιστα καλεί τον ποινικό συνομιλητή αφού γίνει η δουλειά να κάνει ένα δώρο προς τον κύριο Αυγενάκη και την σύζυγό του.

Το παράδοξο είναι ότι την ίδια ώρα που ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης στέλνει εξώδικο προς το Documento και διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή του και γνώση στα όσα του αποδίδονται στο δημοσίευμα, ταυτόχρονα στέλνει επιστολή προς το Επιτελάρχη ζητώντας την απομάκρυνση του προσωπικού του φρουρού.

Δείτε το έγγραφο της απομάκρυνσης του αστυνομικού:

documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook