Δείτε τον 12χρονο που ο λαιμός του λυγίζει και κρέμεται το κεφάλι του από σπάνια ασθένεια! | Photos + Video

δείτε-τον-12χρονο-που-ο-λαιμός-του-λυγίζ-248049

12xronos3Από μια σπάνια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας ο λαιμός του λυγίζει κατά 180 μοίρες, πάσχει ο 12χρονος Μαχέντρα Αχιρβάρ από την Ινδία.

Η ιστορία του αγοριού, το κεφάλι του οποίου κρέμεται από το σώμα του, είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο μήνα και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση, αφού όπως παραδέχτηκαν τότε οι πάμφτωχοι γονείς του, θα προτιμούσαν ο γιος τους να πεθάνει, από το να συνεχίσει να υποφέρει.

12xronos

Τώρα δίνεται στο παιδί μια δεύτερη ευκαιρία, αφού ένας νευροχειρουργός προσφέρθηκε να του κάνει εγχείρηση, χωρίς να πάρει αμοιβή!

«Έκανα μια προκαταρκτική έρευνα στην κλινική του κατάσταση και τώρα έχουμε μια διάγνωση. Μόλις κάνω μερικές παραπάνω μελέτες, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα μπορώ να διορθώσω την αναπηρία του στο κοντινό μέλλον. Τουλάχιστον, είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βελτιώσω την ποιότητα της ζωής του», δήλωσε ο γιατρός και πρόσθεσε: «Λυπάμαι που δεν έγινε τίποτα γι’αυτό το αγόρι στα 12 χρόνια ζωής του».

12xronos2

Μάλιστα, πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στη δωρεά που οργανώθηκε για την συμπλήρωση του απαραίτητου χρηματικού ποσού για τη νοσηλεία του παιδιού, μαζεύοντας περίπου 14.000 ευρώ.

Ο πατέρας του παιδιού δήλωσε συγκινημένος για τα όσα ευχάριστα συνέβησαν μέσα στις τελευταίες εβδομάδες και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν… στο να ξαναδώσουν ελπίδα στο γιο του!

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook