Δείτε τον καθρέφτη της ΙΚΕΑ που έλυσε ένα παγκόσμιο πρόβλημα

δείτε-τον-καθρέφτη-της-ικεα-που-έλυσε-έ-224400

kathreftis_ikeaΗ IKEA κατασκευάζει έπιπλα με το δυνατότερο χαμηλό κόστος, ψάχνοντας τρόπους να προσφέρει σχεδιαστικές λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες των κατοίκων κάθε μία από τις 37 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Έτσι η εταιρεία έκανε μία έρευνα, σχετικά με το πρωινό πρόγραμμα των ανθρώπων σε οκτώ μεγάλες πόλεις του κόσμου, τα αποτελέσματα της οποίας την βοήθησαν να κατασκευάσει έναν καθρέφτη που έχει σκοπό να λύσει ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Αυτό του χρόνου που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος για να ετοιμαστεί το πρωί.

Οι ερευνητές του σουηδικού γίγαντα, διαπίστωσαν ότι οι Νεοϋρκέζοι «ξοδεύουν» τον περισσότερο χρόνο στον καθρέφτη του, ενώ αντίθετα οι άνθρωποι στην Σανγκάι, είναι αυτοί που ετοιμάζονται γρηγορότερα από όλους τους άλλους. Αντίστοιχα οι κάτοικοι της Στοκχόλμης είναι αυτοί που εμφανίζονται πιο σίγουροι για την εικόνα τους.

Σύμφωνα με την Beth Kowitt δημοσιογράφο στο Fortune, οι γυναίκες περνούν τον περισσότερο χρόνο τους μπροστά από τον καθρέφτη, ενώ συχνά αγχώνονται για το τι θα φορέσουν.

Η IKEΑ, δημιούργησε έναν καθρέφτη που έρχεται για να κάνει την ζωή των γυναικών και όχι μόνο ευκολότερη. Με το νέο σχεδιασμό τους, οι Σουηδοί έφτιαξαν έναν καθρέφτη που έχει ράφια στο πίσω μέρος, ώστε να κρεμά ο χρήστης τα ρούχα που θέλει να φορέσει, για να έχει άμεση, γρήγορη πρόσβαση σε αυτά.

Το όνομα του νέου καθρέφτη είναι Knapper και έχει και θέσεις για να τοποθετούνται από το προηγούμενο βράδυ κοσμήματα και αξεσουάρ που ο χρήστης θέλει να φορέσει την επόμενη μέρα.

Ο καθρέφτης κόστους 69,99 δολαρίων έχει στόχο να απελευθερώσει από τον «πρωινό πανικό» του «τι να φορέσω».

newmoney.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook