Δείτε τι πέναλτι σφύριξε ο «Θεός» διαιτητής! | Video

δείτε-τι-πέναλτι-σφύριξε-ο-θεός-διαι-201902

ImageHandlerΔεν υπάρχει φίλαθλος που να μην έχει εξοργιστεί με αποφάσεις των διαιτητών. Δεν υπάρχει οπαδός που να μην έχει σύρει τα εξ’ αμάξης στον διαιτητή για τα σφυρίγματά του.

Συνήθως δεν υπάρχει και πέναλτι που να σφυρίχτηκε μεν και να μην προκάλεσε αντιδράσεις. Συνήθως τα εξόφθαλμα που δεν σηκώνουν συζήτηση είναι λίγα. Συνήθως ο μέσος οπαδός χρειάζεται δύο και τρία ριπλέι για να βγάλει συμπέρασμα.

Από την άλλη βεβαίως υπάρχουν και πέναλτι «φαντάσματα». Πέναλτι που τα… είδε μόνον ο εκάστοτε διαιτητής. Και τέλος υπάρχουν πέναλτι και διαιτητές που… γράφουν ιστορία.

Όπως στην περίπτωση του Ισπανού διαιτητή της φιλικής αναμέτρησης της Χέρενφεν με την Σταντάρ Λιέγης που έγινε την Παρασκευή στη Μούρθια.

Για την ιστορία το παιχνίδι είχε φτάσει στο 85’, όταν ο διαιτητής Ραούλ Εσπέχο σφύριξε πέναλτι στη φάση που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και στην αρχή, στο 0.02! Αυτό ήταν το τέταρτο πέναλτι που έδωσε ο Ισπανός διαιτητής στο ματς! Τρία έδωσε υπέρ της Σταντάρ κι ένα στη Χέρενφεν.

Το πλέον εξωφρενικό πάντως ήταν πως αφού ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και άφησε τους παίκτες της Χέρενφεν με το στόμα ανοιχτό, στη συνέχεια ο παίκτης της Σταντάρ Λιέγης σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Χέρενφεν απέκρουσε και ο «Θεός» διαιτητής, για λόγους που κανείς δεν κατάλαβε, ο διαιτητής έδειξε επανάληψη!

Αυτή η απόφαση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι παίκτες της Χέρενφεν σηκώθηκαν και έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο, αφού δεν μπορούσαν να δεχθούν άλλο τα όσα κωμικοτραγικά συνέβαιναν στο ματς. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας, αλλά και αυτή του Βελγίου έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook