Δείτε τη Χανιώτισσα που κατάφερε να γίνει… παγκόσμια με μόνο 8 μήνες προπόνηση!

δείτε-τη-χανιώτισσα-που-κατάφερε-να-γί-263336

Μία Χανιώτισσα, η Κωνσταντίνα Σπανουδάκη, έχοντας μόλις οκτώ μήνες προπόνησης στο δίσκο έγινε μέλος της ελληνικής αποστολής που θα ταξιδέψει στο Κάλι για το παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων, κορασίδων.

Η Κωνσταντίνα, πρώην αθλήτρια του μπάσκετ, «γύρισε» στον δίσκο και κατάφερε να είναι μέλος της ελληνικής αποστολής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!

Σύμφωνα με το sportsfeed.gr, η αθλήτρια του Ελευθέριου Βενιζέλου με βολή στα 45.55μ. ξεπέρασε το όριο που είχε θεσπίσει ο ΣΕΓΑΣ στα 44.50μ. και ετοιμάζει τις αποσκευές της για το Κάλι. «Νιώθω πολύ χαρούμενη και ανακουφισμένη.

Επόμενος αγώνας μου θα είναι στο βαλακνικό στη Σερβία και την επόμενη εβδομάδα φεύγω για την Κολομβία. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και να ξεπερνάω τον εαυτό μου» δήλωσε περιχαρής η αθλήτρια του Γιώργου Μήλιου ο οποίος δήλωσε μετά τον αγώνα.

«Το περιμέναμε, είχε ξαναπιάσει το όριο αλλά δεν ήταν επίσημος αγώνας και παρά το γεγονός που κάνουμε προετοιμασία για το παγκόσμιο και είναι φορτωμένη προπονητικά χρειαζόταν να το ξαναπιάσει και επίσημα.

Η Κωνσταντίνα κάνει μόνο οκτώ μήνες προπόνηση και είναι πρώην αθλήτρια μπάσκετ, της ζητούσα εδώ και δύο χρόνια να ασχοληθεί με το αγώνισμα και επιτέλους με άκουσε».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook