Δείτε την έξοδο του Αντώνη Ρέμου από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα | Video

δείτε-την-έξοδο-του-αντώνη-ρέμου-από-το-313638

Ωρες αγωνίας έζησε ο Αντώνης Ρέμος και οι δικοί του άνθρωποι, τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό του μάτι, από «κανονάκι» με κονφετί που «έσκασε», κατά τη διάρκεια του γυρίσματος του Πρωτοχρονιάτικου σόου του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταφέρθηκε με φριχτούς πόνους στο νοσοκομείο και αφού του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στο σπίτι του. Το μεσημέρι της Τετάρτης, επέστρεψε στο νοσοκομείο, για επανεξέταση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, διήρκεσε περίπου μία ώρα. Η εξέταση έδειξε ότι ο Αντώνης Ρέμος, τραυματίστηκε στον κερατοειδή και σύμφωνα με τους γιατρούς, μέχρι την Παρασκευή, όπου ο τραγουδιστής πρέπει να επιστρέψει στο Διογένης Studio, το τραύμα στο μάτι του, θα έχει επουλωθεί ολοκληρωτικά.

«Παρουσιάζει τραύμα στον κερατοειδή και για το λόγο αυτό τοποθετήθηκε προσωρινός θεραπευτικός φακός επαφής με την επούλωση του τραύματος», δήλωσε ο χειρούργος οφθαλμίατρος που τον εξέτασε, Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Μετά και την επανεξέταση του, ο δημοφιλής τραγουδιστής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να καθησυχάσει τους θαυμαστές του: «Αγαπημένα μου φιλαράκια καλημέρα. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί με τον τραυματισμό μου. Θα μπορούσε να ‘ναι καλύτερα, αλλά θα μπορούσε να’ ναι και χειρότερα!!! Τελικά μάλλον όλα καλά είναι. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείξατε για μένα».

Στην εκπομπή του «Happy Day», «έπαιξαν» πλάνα από την έξοδο του Αντώνη Ρέμου από το νοσοκομείο. Όπως θα δείτε στο video, ο δημοφιλής τραγουδιστής, καθόταν στην θέση του συνοδηγού και φορούσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook