Δασκάλα στα Χανιά ήταν η κοπέλα που βρήκε τραγικό θάνατο στις Άλπεις | Photos

δασκάλα-στα-χανιά-ήταν-η-κοπέλα-που-βρή-402179

Δασκάλα σε σχολείο στα Χανιά ήταν η άτυχη Άρτεμις Παπαμιχαήλ η οποία βρήκε τραγικό θάνατο χθες στις Γαλλικές Άλπεις, όταν λύθηκε το σχοινί ασφαλείας που ήταν δεμένη και έπεσε από μεγάλο ύψος.

alpeis (2)

Η άτυχη κοπέλα κατάγεται από την Λάρνακα, αλλά ήταν διορισμένη ως δασκάλα στα Χανιά. Συγκεκριμένα, υπηρετούσε ως αναπληρώτρια στο Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου στην Κίσαμο.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η άτυχη γυναίκα, πήγε για αναρρίχηση στο γνωστό γαλλικό θέρετρο και συγκεκριμένα στην κορυφή Twin Brevent.

Σε κάποια στιγμή, το σχοινί με το οποίο ήταν δεμένη λύθηκε, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 400 μέτρων και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα ήταν λάτρης της ορειβασίας ενώ στον λογαριασμό της στα social media είχε ανεβάσει πολλές φωτογραφίες από εκδρομές που είχε κάνει στα Χανιά.

artemis2Η οικογένεια της έχει ζητήσει από το κυπριακό υπουργείο εξωτερικών να μην εκδώσει ανακοινώσεις με λεπτομέρειες για τον θάνατο της, ενώ η κυπριακή πρεσβεία στο Παρίσι προχωρεί ήδη σε διευθετήσεις για επαναπατρισμό της σορού στη Κύπρο.

Οι γαλλικές αρχές διεξάγουν έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook