Δασκάλα σε παιδιά με σύνδρομο Down τα κάλεσε στο γάμο της και συγκίνησε | Photos

δασκάλα-σε-παιδιά-με-σύνδρομο-down-τα-κάλε-436683

Όταν μια δασκάλα ειδικής αγωγής αποφάσισε να παντρευτεί τον άνθρωπο της ζωής της σκέφτηκε ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει χωρίς την αγαπημένη της τάξη.
gamsdoad7Η Kinsey French είναι μια νεαρή γυναίκα από το Κεντάκι η οποία ειδικεύεται στην ομιλία και την θεραπεία του λόγου στα παιδιά με σύνδρομο Down. Όταν λοιπόν αποφάσισε να παντρευτεί δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα λείπουν από την ξεχωριστή αυτή μέρα της ζωής της οι μικροί μαθητές της.
gamsdoad3«Ήταν σαν μια οικογένεια για μένα. Ήταν η πρώτη μου τάξη και μοναδική μέχρι στιγμής και έτσι ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να έχω μια ξεχωριστή μέρα χωρίς αυτούς» είπε η ίδια. Ντυμένα με καλύτερά τους ρούχα, τα παιδιά έκλεψαν την παράσταση στην εκδήλωση, βοηθώντας ώστε να γίνει η μέρα ακόμη πιο ξεχωριστή για τη δασκάλα τους. Τα κορίτσια φορούσαν κεντημένα φορέματα και τα αγόρια λευκά πουκάμισα και παπιγιόν.
gamsdoad2Τα παιδιά δεν ήταν απλώς καλεσμένα στο γάμο αλλά μοίραζαν λουλούδια και έφεραν τις βέρες στο ζευγάρι. Οι συγκινητικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου που δείχνουν τη δασκάλα να περιβάλλεται από τα παιδιά της δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα και εισέπραξαν μια μεγάλη ανταπόκριση και εκατοντάδες σχόλια.
gamsdoad8Σύμφωνα με το δημοσίευμα ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν και οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν με τέτοιο τρόπο στην τόσο ξεχωριστή μέρα της δασκάλας τους. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους που έδωσε μεγάλη χαρά στους μικρούς μαθητές.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook