Δήμος Χανίων | Φέρονται σαν να υπάρχει δημοτική αστυνομία | Εγκρίνουν κι άλλα τραπεζάκια και της κοινοποιούν τις αποφάσεις!

δήμος-χανίων-φέρονται-σαν-να-υπάρχει-δ-76373

podil2Οκτώ διαφορετικές άδειες παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου σε επιχειρηματίες της πόλης που θέλουν να εγκαταστήσουν εκεί τα τραπεζάκια τους, εκδόθηκαν την τελευταία εβδομάδα από το Δήμο Χανίων.

Απ’ ότι φαίνεται, οι διαμαρτυρίες των κινημάτων και των ομάδων της πόλης, δεν έχουν φτάσει στ’ αυτιά των υπευθύνων που συνεχίζουν να εγκρίνουν τα αιτήματα για εγκατάσταση τραπεζοκαθισμάτων.

Το ακόμα χειρότερο όμως είναι ότι ίσως δεν έχουν ακούσει καν ότι η δημοτική αστυνομία… καταργήθηκε.

Αλλιώς πώς εξηγείται το ότι συνεχίζουν να δίνουν άδειες, τη στιγμή που δεν υπάρχει η υπηρεσία που να βεβαιώνει τις περιπτώσεις παράβασης των όρων τους;

Και άντε, αυτό πάει κι έρχεται.

Το γεγονός όμως ότι κοινοποιούν τις αποφάσεις τους στην εν λόγω υπηρεσία;

Αυτό ποιος μπορεί να το εξηγήσει; 

Και για του λόγου το αληθές:

pdf.trapezokathismata

Αυτή είναι μόνο μία από τις οκτώ αποφάσεις που έχουν δημοσιευθεί στη «Διαύγεια» και αφορά την περιοχή της Μητρόπολης. 

Ακόμα ένα κατάστημα έλαβε άδεια για τη συγκεκριμένη περιοχή ενώ οι υπόλοιπες αποφάσεις αφορούν τόσο την περιοχή της παλιάς πόλης (Χάληδων, Δ. Επισκόπου) αλλά και της νέας (Σφακίων, Χατζημιχάλη Γιάνναρη) αλλά και του Κάτωλα (Καλλ. Σαρπάκη).

pdf.trapezokathismΌλες οι αποφάσεις είναι ανηρτημένες στο διαδίκτυο.  Περιμένουμε με αγωνία την απάντηση της… Δημοτικής Αστυνομίας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook