Δήμος Χανίων | Προεκλογικά ανακάλυψαν τα προβλήματα

δήμος-χανίων-προεκλογικά-ανακάλυψαν-142763

koym 1Απάντηση σε δημοσίευμα – καταγγελία αναγνώστη του zarpa.gr σχετικά με την εικόνα της περιοχής του Κουμ – Καπί  ( δείτε εδώ ) δίνει ο δήμος Χανίων επισυνάπτοντας και σχετικό φωτογραφικό υλικό, το οποίο δημοσιεύουμε.

koym 2Στην απάντηση του ο δήμος Χανίων αναφέρει:

«Σε απάντηση δημοσιεύματος της ιστοσελίδας σας με τίτλο «Εικόνα εγκατάλειψης στο Κουμ Καπί», σας αποστέλλουμε φωτογραφικό υλικό που αφορά εργασίες που πραγματοποιούνται στην περιοχή του Κουμ Καπί τις τελευταίες ημέρες.

Είναι σαφές ότι η εικόνα που προσπαθείτε να παρουσιάσετε στο δημοσίευμα σας, δεν έχει καμία σχέση με τις προσπάθειες που καταβάλλει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για αναβάθμιση της περιοχής .»

Σημείωση zarpa.gr :

Όπως φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες του zarpa.gr η εικόνα του Κουμ – Καπί μέχρι τουλάχιστον και τις 22 Απριλίου ήταν εικόνα εγκατάλειψης.

Προφανώς οι αρμόδιοι τις τελευταίες ημέρες διαπίστωσαν τα προβλήματα τις συγκεκριμένης παριοχής και αποφάσισαν να παρέμβουν.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως σπουδή της νυν δημοτικής αρχής, ελέω εκλογών να παρουσιάσει έργο πασαλείβοντας δρόμους με πίσσα ( δείτε εδώ ) , κλείνοντας λακκούβες που τα τρία προηγούμενα χρόνια έχασκαν ορθάνοικτες από εδω και από εκεί, στόχο έχει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το όψιμο ενδιαφέρον αν μη τι άλλο αποτυπώνει  την νοοτροπία και τις πρακτικές των σημερινών δημοτικών αρχόντων. Το αν οι δημότες βέβαια επιβραβεύσουν αυτές τις πρακτικές είναι μια άλλη ιστορία.

 

zarpa.gr

3 thoughts on “Δήμος Χανίων | Προεκλογικά ανακάλυψαν τα προβλήματα

  1. Τον δρόμο απο το Μ.Α.Ι.Χ μέχρι το δασάκι του Αγίου Ιωάννη δεν ενδιαφέρεται κανείς να τον φτιάξει ούτε προεκλογικά !! Δεν υπάρχουν αρκετοί ψηφοφόροι φαίνεται στην περιοχή .

  2. για την «ιδιαιτερη αγαπη και περιποιηση» πρασινου (δεντρων οχι πασοκων !) που δειχνει ο δημαρχος ρεπορταζ δεν θα κανετε???

    εχω να σας στειλω φωτο απο 100δες δεντρα που «περιποιηθηκαν»!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook