Δήμος Χανίων | Εδώ μέσα δεν μιλάει κανείς κάτω των 29!

δήμος-χανίων-εδώ-μέσα-δεν-μιλάει-κανεί-181822

dimotiko-simvoulio-neoi1

Είναι νέοι… ωραίοι, με πλούσια βιογραφικά και έχουν αποφασίσει να επενδύσουν γνώσεις, δεξιότητες, όρεξη και ενέργεια στα κοινά των Χανίων. Όμως αμίλητοι και σχεδόν σοκαρισμένοι στις «μαραθώνιες» συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακολουθούν τους τόνους να ανεβαίνουν και το επίπεδο της αντιπαράθεσης να πέφτει, σε ένα κλίμα πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουν συνηθίσει στις κοινωνικές συναναστροφές και τις παρέες τους.

«Εδώ μέσα δεν μιλάει άνθρωπος κάτω των 29», σχολίασε αγανακτισμένος ο Νίκος Βλαζάκης χθες, βλέποντας ότι ή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εξελίσσεται σε «μια απ’ τα ίδια». Τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν επισημάνει ξανά το ότι η αντιπαράθεση περιορίζεται συνέχεια ανάμεσα στους ίδιους και στους ίδιους, κάτι που τελικά αποκλείει τους νέους (σε ηλικία και στην αυτοδιοίκηση) από τον διάλογο.

Όμως αυτή η -«βουβή» για την ώρα- πτέρυγα των νέων εκλεγμένων (φωτο) μαζί με τους αντιδημάρχους Μανώλη Αδοντάκη και Γιώργο Φραγγεδάκη, είναι η εκπλήρωση της υπόσχεσης για αλλαγή στην αντίληψη και στην πράξη. Και είναι εκείνοι που εκπροσωπούν άλλωστε, μια ολόκληρη γενιά που στερήθηκε βίαια το λόγο, στην Ελλάδα της κρίσης.

Γι’ αυτό παιδιά, «μη μασάτε», η κοινωνία είναι μαζί σας…

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook