Δήμος Χανίων | Ανακοίνωση υποψηφιότητας… μέσω facebook

δήμος-χανίων-ανακοίνωση-υποψηφιότητ-134548

ntermanakiΤην σελίδα της στο facebook επέλεξε η κα Χαρίκλεια Ντερμανάκη για να δηλώσει ότι τάσσεται «στο πλευρό του Μανώλη Σκουλάκη» στη «μάχη» των επερχόμενων εκλογών, συγκεντρώνοντας πολλά «likes» αλλά και δεκάδες σχόλια.

«Με αισθημα ευθυνης,ομοιο με αυτο που πιστευω οτι αντιμετωπιζω ολες τις σημαντικες στιγμες της ζωης μου ως »πολιτης»,τασσομαι στις επερχομενες αυτοδιοικητικες εκλογες,στο πλευρο του Μανωλη Σκουλακη! Η αποφαση μου αυτη,ειναι αποτελεσμα εργων,δρασεων αλλα κι επιτυχημενων διεκδικησεων τα τελευταια τριαμισι χρονια,που συνετελεσαν ωστε ο Δημος μας πραγματικα να αλλαξει προς το καλυτερο!»

Αυτά γράφει μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που τον Μάιο του 2012 συγκέντρωσε 1800 σταυρούς στις βουλευτικές εκλογές, τον Ιούνιο όμως παραιτήθηκε από το ψηφοδέλτιο, αντιδρώντας στην απόφαση του κόμματος να την βάλει τέταρτη στη λίστα των υποψηφίων.

Απ’ ότι φαίνεται, οι εποχές των επίσημων ανακοινώσεων έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί… με το μεγάλο διαδικτυακό «καφενείο» να φιλοξενεί πλέον κουβέντες, φήμες, ζυμώσεις αλλά και «ειδήσεις» ακόμα και στη μικρή μας πόλη!

Η διείσδυση των νέων μέσων πλέον είναι πολύ μεγάλη στον Χανιώτικο πληθυσμό και οι υποψήφιοι που το έχουν καταλάβει αυτό φαίνεται ότι θα έχουν «προβάδισμα» στις εκλογές αυτές.

Μην το παρακάνετε όμως μερικοί – μερικοί γιατί όπως λέει ο κι ο σοφός λαός «το περίσσιο χαλάει το ίσιο»…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook