Δήμος Πλατανιά: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Διεθνές Φεστιβάλ “Sarajevo Winter”

δήμος-πλατανιά-άνοιξαν-οι-αιτήσεις-γι-746042

Ο Δήμος Πλατανιά – σε συνέχεια σχετικού εγγράφου της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς – ενημερώνει τους νέους που κατοικούν στο Δήμο Πλατανιά και αναπτύσσουν καλλιτεχνική δράση στο χώρο της μουσικής, των εικαστικών τεχνών, του θεάτρου, του κινηματογράφου και των performing arts γενικότερα, για το 35o Διεθνές Φεστιβάλ “Sarajevo Winter” και τους καλεί να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό.

Το σύνθημα του ανωτέρω Φεστιβάλ είναι “Noise and Fury” και περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, προβολές κινηματογραφικών ταινιών, εκθέσεις εικαστικών τεχνών, λογοτεχνικές συναντήσεις, δημόσιες συζητήσεις, προγράμματα video με θέμα την πολιτιστική κληρονομιά και παιδικό πρόγραμμα. Οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στην πόλη και στις χειμερινές ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Σαράγιεβο.

Η συμμετοχή αφορά σε νέους ή ομάδες νέων ηλικίας 15 έως 18 ετών. Η Επιτροπή του Φεστιβάλ καλύπτει τα έξοδα διαμονής (με πρωινό), της μετακίνησης με τα τοπικά ΜΜΜ και της προβολής και δημοσιότητας. Δεν καλύπτονται τα έξοδα μετάβασης. Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η 30/10/2018. Αναλυτικές πληροφορίες για το Φεστιβάλ, το πρόγραμμα και τα έντυπα των αιτήσεων συμμετοχής, είναι στο http://sarajevskazima.ba/en, ο κάθε

ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει μεμονωμένα την αίτηση του.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook