Δέκα συνδυασμοί ζωδίων που είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν

δέκα-συνδυασμοί-ζωδίων-που-είναι-κατα-630271

Κολλάει» ο Υδροχόος με τον Καρκίνο; υπάρχει κάποια ελπίδα για έναν Παρθένο που έχει κεραυνοβοληθεί από Σκορπιό; ο Λέων με τον Αιγόκερω είναι ιδανικός συνδυασμός ή δεν φτουράνε με τίποτα; Τι περίεργα παιχνίδια παίζουν τα Άστρα στις σχέσεις των ανθρώπων; Ποια ζώδια ταιριάζουν όσο τα καλαμαράκια με την κέτσαπ;

Κριός με Καρκίνο

Πάθος με το τσουβάλι. Έρωτας με την πρώτη ματιά. Κι όταν αρχίσει να πρυτανεύει η λογική, έρχεται η συνειδητοποίηση πως εσάς τους δύο δεν σαν ενώνει τίποτα περισσότερο από ένα πολύ καλό σεξ. Ζυγίστε τα.

Ταύρος με Τοξότη

Ναι, όπως το σίριαλ με την Πέγκυ Σταθακοπούλου και τον Γιάννη Βούρο, που ολημερίς εχτίζανε (το ειδύλλιο) το βράδυ εγκρεμιζόταν. Άσπρο- μαύρο, όνειρα δεν κάνω για εσάς τους δύο. Είστε τόσο διαφορετικοί. Απρόβλεπτος ο ένας, σταθερός όσο δεν πάει ο άλλος. Περάστε καλά όσο αντέχετε.

Δίδυμος με Ιχθύ

Τα Ψάρια είναι πολύ συναισθηματικά, ο Δίδυμος είναι με τις ώρες του, δεν αντιδρούν καθόλου με τον ίδιο τρόπο. Βασικά το πρόβλημα είναι πως ο Δίδυμος θέλει την ελευθερία του και ο Ιχθύς δεν αγαπά χωρίς να ζηλεύει.

Καρκίνος με Αιγόκερω

Άλλος ένας συνδυασμός που προκύπτει από μια σπίθα, η οποία εξελίσσεται σε πυρκαγιά, ώσπου τους καίει όλους και πάμε γι’ άλλα. Σαρκική η φύση της έλξης ξεκάθαρα.

Λέων με Παρθένο

Το Λιοντάρι γοητεύει με την αυτοπεποίηθηση και τη χάρη του. Ο Παρθένος είναι φιλότιμος και δουλευταράς. Η ρήξη θα έρθει με φόρα όταν ο Παρθένος θ’ αρχίσει να λέει επίμονα στο Λιονταράκι πως «κοίταξε να δεις, δεν είσαι τέλειος, πρέπει να διορθωθείς». Τέλος παιχνιδιού.

Παρθένος με Κριό

Η μακροπρόθεσμη συμβατότητα είναι σπάνια σ’ αυτό το ντουέτο, καθώς ο αυθορμητισμός και η περιπετειώδης φύση του κλασικού Κριού σπάει τα νεύρα στον σχολαστικό Παρθένο. Στην αρχή παθιάζονται που είναι διαφορετικοί αλλά μετά θα προσπαθεί ν’ αλλάξει ο ένας τον άλλο.

Ζυγός με Αιγόκερω

Αν συναντηθούν θα αρέσουν ο ένας στον αλλο αμοιβαία. Συνήθως δεν συμβαίνει βέβαια, καθώς ο Ζυγός εκνευρίζεται με το γεγονός ότι ο Αιγόκερως νιώθει τόσο επιτυχημένος και το δείχνει. Σε κάθε περίπτωση είναι ζωδιακά ασύμβατοι. Ο Ζυγός πιέζεται αφόρητα με το εμμονικό οργανόγραμμα του Αιγόκερω, δεν μπορεί να τον διαχειριστεί.

Σκορπιός με Τοξότη

Ο Τοξότης πιέζεται και ο Σκορπιός πιέζει, αυτή είναι η φύση τους. Μαθηματική ακριβής η αποτυχία στον ερωτικό τομέα. Καθώς η ένταση θα είναι μεγάλη και κανείς δεν θα περνάει καλά. Είναι πολύ καλά μαζί ως φίλοι ή συνεργάτες. Οπότε άσ’το να μείνετε φίλοι, δεν υπάρχει ελπίδα καμιά.

Καρκίνος με Τοξότη

Πωπω δράμα. Αβάσταχτο. Οι φίλοι σας θα δεινοπαθήσουν. Εκτός ελέγχου μονίμως, σχέση καταδικασμένη να είναι on/off. Γουστάρετε πολύ ο ένας τον άλλο, υπάρχει ερωτική έλξη αλλά θα γίνει απιστία, σχεδόν μπορώ να σου το υπογράψω αυτό. Είστε πολύ ίδιοι για να ταιριάξετε.

Αιγόκερως με Ιχθύ

Ο Αιγόκερως (που αν παρατηρήσεις έχει τον ανθρωποδιώχτη τελικά) είναι πραγματιστής, οπότε ο συναισθηματικός Ιχθύς θα σκεφτεί πως αυτό το πλάσμα μπορεί αν τον ισορροπήσει. Όταν ο καθένας αρχίσει να είναι και πάλι ο εαυτός του, θα καταλάβει πως θέλει πολλύ δουλειά για να γεφυρωθεί το χάσμα. Καλά εννοείται πως όλα είναι πιθανά και δυνατά, αρκεί να το θες.

Πηγή: ladylike.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook