Δάσκαλος χτυπά αλύπητα έφηβη με βέργα ενώ οι συμμαθητές της… γελούν | Video

δάσκαλος-χτυπά-αλύπητα-έφηβη-με-βέργα-584931

Μια αδιανόητη σκηνή κατέγραψε με το κινητό του μαθητής του γυμνασίου Umdlamfe στην επαρχία Κουαζούλου Νατάλ Νότιας Αφρικής, η οποία αποδεικνύει ότι, παρά την κατάργηση της σωματικής τιμωρίας από τα σχολεία της χώρας το 1997, η βία εξακολουθεί να είναι μέρος της καθημερινότητας των μαθητών.

Στο βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, ένα κορίτσι ακούγεται να ουρλιάζει καθώς δέχεται απανωτά χτυπήματα από την βέργα του καθηγητή της. Οι υπόλοιποι συμμαθητές της παρακολουθούν τη σκηνή της άγριας κακοποίησης σχεδόν απαθείς, με κάποιους μάλιστα να γελούν στη θέα του βασανιστηρίου της κοπέλας.

Στη συνέχεια, ο δάσκαλος κατευθύνεται προς το μέρος μιας μαθήτριας που στέκεται στην πόρτα και της επιτίθεται με ακόμα μεγαλύτερη βιαιότητα. Αφού αρπάζει την έφηβη από την μπλούζα, εκείνη προσπαθεί να του ξεφύγει, αλλά μάταια. Ο εξοργισμένος άνδρας συνεχίζει να τη δέρνει αλύπητα με τη βέργα του, μέχρι το σημείο που η κοπέλα καταφέρνει να φύγει κλαίγοντας από τη σχολική αίθουσα.

Λίγες στιγμές αργότερα, μια μεγαλύτερη γυναίκα μπαίνει στην τάξη, προφανώς για να δει τι προκάλεσε όλη αυτή τη φασαρία και ο δάσκαλος πλησιάζει στην πόρτα, μάλλον για να της εξηγήσει.

Όπως έγινε γνωστό, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σάλο, ο καθηγητής τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ το υπουργείο Παιδειας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκαζε απερίφραστα τις ενέργειες του εκπαιδευτικού, προαναγγέλοντας μέτρα για την καταπολέμηση ανάλογων φαινομένων στα σχολεία της χώρας.

Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook