Δάσκαλος έβαλε τους συμμαθητές 8χρονου να τον ταράξουν στα χαστούκια

δάσκαλος-έβαλε-τους-συμμαθητές-8χρονο-121103

mathitis timoriaΣτον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο δάσκαλος που κρατείται από την Τρίτη καθώς έπειτα απο καταγγελία της μητέρας μαθητή της Β’ Δημοτικού έβαλε τους συμμαθητές του 8χρονου γιου της να τον χαστουκίσουν για τιμωρία αφού το παιδί ήταν ζωηρό κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δάσκαλος θύμωσε επειδή το παιδάκι προσπάθησε να φύγει από την τάξη πριν χτυπήσει το κουδούνι.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο της Άρτας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας ο 50χρονος δάσκαλος αφού ακινητοποίησε το παιδί της, στη συνέχεια έβαλε τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης να χαστουκίζουν τον 8χρονο, έχοντας μάλιστα βάλει και «φρουρούς» στην πόρτα της αίθουσας ώστε να μη διαφύγει ο μαθητής.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το πρωί στον ΣΚΑΙ ο πατέρας του παιδιού οι συμμαθητές του μικρού «γρονθοκόπησαν» τον 8χρονο ρίχνοντάς του «σφαλιάρες και μπουνιές».

Το 8χρονο παιδί διηγήθηκε τα όσα διαδραματίστηκαν στο σχολείο στη μητέρα του, η οποία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της  Αρτας.  Στη συνέχεια η μητέρα πήγε στο αστυνομικό τμήμα Άρτας, οι άνδρες του οποίου προχώρησαν στη σύλληψη του εκπαιδευτικού.

Η ιατρική γνωμάτευση αναφέρει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο του 8χρονου παιδιού.

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook