Δάκρυα συγκίνησης για τη Μαρία Μενούνος: «Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα»

δάκρυα-συγκίνησης-για-τη-μαρία-μενούν-749373

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Μαρία Μενούνος για το γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κέβιν – Μιχαήλ Αντεργκάρο, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στο χωριό Άκοβο στην Αρκαδία.

Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια στην κάμερα του Happy Day, επέλεξε την Ελλάδα για την τέλεση του μυστηρίου για να χαρεί όλη η οικογένειά της που πέρασε τόσα πολλά, εννοώντας τα σοβαρά προβλήματα υγείας που ταλαιπώρησαν την ίδια αλλά και τη μητέρα της.

«Δε ξέρω τι θα δούμε μπροστά μας στο χωριό, αλλά θα πιούμε πολύ, θα φάμε και θα περάσουμε ωραία» είπε η Μαρία Μενούνος και αποκάλυψε ότι έχει δύο νυφικά και ότι μετά την Ελλάδα, θα ταξιδέψουν στην Ιταλία, στη χώρα του Κέβιν.

Φυσικά δεν δίστασε να αναφερθεί και στο γεγονός ότι προσπάθησε στο παρελθόν να γίνει μητέρα, αλλά και στη βοήθεια της Kim Kardashian!

«Είναι φίλη μου και θα με βοηθήσει να κάνω παιδιά. Και η θρησκεία μας, μας έχει βοηθήσει πολύ με όλα αυτά που έχουμε περάσει η μητέρα μου κι εγώ».

Τέλος, η δημοφιλής παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας: «Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και πμε έχετε με τόση αγάπη».

govastileto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook