Γυναίκα πήγε για εξέταση-ρουτίνας και πέθανε στα χέρια των γιατρών

γυναίκα-πήγε-για-εξέταση-ρουτίνας-και-336862

Όσο αδιανόητο κι αν ακούγεται, εν έτει 2016 χάνονται άνθρωποι σε μια κλασική εξέταση ρουτίνας στο έντερο, όπως είναι η κολονοσκόπηση. Η οικογένεια της γυναίκας πνέει μένεα κατά του γιατρού, τον οποίον κατηγορεί για αμέλεια

Συγκεκριμένα, η 69χρονη Α.Χ. παρουσίασε μια σειρά επιπλοκών κατά την διάρκεια της εξέτασής της, με την γυναίκα να μείνει για περίπου 7 λεπτά χωρίς οξυγόνωση.

Όπως καταγγέλθηκε από τους οικείους της η 69χρονη γυναίκα καταγόμενη από την Λάρνακα έχασε τη ζωή της κατά την διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας την περασμένη Τρίτη 22/2. Η γυναίκα παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές κατά την διάρκεια της κολονοσκόπησης, σε ιδιωτική κλινική, της Λευκωσίας.

Μέχρι να επανέλθει σε λειτουργία η καρδιακή της λειτουργία, δυστυχώς είχε ήδη προκληθεί ανεπανόρθωτη βλάβη στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα η γυναίκα να χαρακτηριστεί «εγκεφαλικά νεκρή». Εν τέλει απεβίωσε την περασμένη Τρίτη.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας έχουν ήδη εκκινήσει διαδικασίες μέσω του δικηγόρου τους, καταγγέλοντας τον γιατρό που προέβη στην κολονοσκόπηση, για αμέλεια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διεξάγει ήδη ποινική έρευνα για τον θλιβερό περιστατικό, ενώ παράλληλα ενήμερες τηρούνται και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook