Γυναίκα έμεινε οκτώ μήνες φυλακισμένη σε μια τρύπα στο χώμα | Video

γυναίκα-έμεινε-οκτώ-μήνες-φυλακισμέν-327829

Γυμνή μέσα σε μια τσιμεντένια τρύπα βρέθηκε μια γυναίκα στην Τανζανία. Την είχε κλείσει εκεί ο ίδιος ο σύντροφός της πριν από οκτώ ολόκληρους μήνες επειδή ένας μάγος-γιατρός τού είχε πει πως αυτό θα του έφερνε πλούτη!

Η γυναίκα, γύρω στα 20, βρέθηκε δεμένη στον ένα τοίχο της τρύπας και, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είχε μείνει εκεί επί οκτώ μήνες ενώ της έδιναν φαγητό δύο φορές την εβδομάδα.

Ήταν αποστεωμένη και ορισμένα μέλη της ήταν άκαμπτα ενώ δεν μπορούσε να αντικρίσει το φως του ήλιου, μετά από τόσες μέρες στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail θα χρειαστούν μήνες αποκατάστασης μέχρι να μπορέσει να περπατήσει και πάλι κανονικά.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο σύντροφός της είχε κατασκευάσει ο ίδιος την αυτοσχέδια φυλακή όταν ένας μάγος- γιατρός του είπε πως έπρεπε να θάψει το άτομο που αγαπούσε περισσότερο για να γίνει πλούσιος.

Η αστυνομία της Τανζανίας εντόπισε τη γυναίκα μέσα στο χώμα σε ένα απομακρυσμένο χωριό ύστερα από καταγγελία των γειτόνων που υποψιάζονταν πως υπήρχε εκεί κάποιος.

Όταν την εντόπισαν επιχείρησαν να της μιλήσουν αλλά εκείνη αδυνατούσε να απαντήσει κανονικά. Ο σύντροφός της, που κάλυπτε την τρύπα με σανίδες κι ένα σκουριασμένο σίδερο, συνελήφθη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook