Γυμναστές βίασαν 6χρονη μέσα σε σχολείο!

γυμναστές-βίασαν-6χρονη-μέσα-σε-σχολεί-160288

idnia paidiaΣε υπόθεση ομαδικού βιασμού φαίνεται πως αναδεικνύεται η πολύκροτη καταγγελθείσα κακοποίηση ενός 6χρονου κοριτσιού μέσα σε σχολείο στην πόλη Μπαγκαλόρ της Ινδίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC.

Δύο ακόμη άντρες, καθηγητές γυμναστικής, ο LalGiri και ο WaseemPasha, συνελήφθησαν χάρη σε πληροφορίες που έδωσε στην Αστυνομία ο πρώτος συλληφθείς για την υπόθεση, ένας 30χρονος δάσκαλος ρόλερ-σκέιτ που δίδασκε στο σχολείο, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής της Αστυνομίας της Μπαγκαλόρ, ΜΝ Ρέντι.

«Κατά την προκαταρκτική έρευνα και ανάκριση, [οι δύο συλληφθέντες] ομολόγησαν πως διάρπαξαν το αποτρόπαιο έγκλημα μέσα στο χώρο του σχολείου», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Ρέντι.

Το 6χρονο θύμα φαίνεται πως αναγνώρισε τους δύο δράστες, και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τους δείχνει να κρατούν το κοριτσάκι στο γυμναστήριο αφότου όλοι οι συμμαθητές της είχαν φύγει.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 30χρονος δάσκαλος ρόλερ-σκέιτ που δίδασκε στο σχολείο δεν εμπλέκεται άμεσα στο βιασμό.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνέβη στις 2 Ιουλίου, ωστόσο οι γονείς της άτυχης κοπέλας άργησαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Όταν η μικρή άρχισε να παραπονιέται για έντονους πόνους στο στομάχι, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, εκεί όπου αποκαλύφθηκε όλη η δράση των γυμναστών.

Οι δύο γυμναστές κινδυνεύουν με τουλάχιστον 20 χρόνια φυλάκισης.

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook