Γυμνή και με ένα ποτήρι σαμπάνιας στα οπίσθια! Αυτή είναι η φωτογράφηση της χρονιάς

γυμνή-και-με-ένα-ποτήρι-σαμπάνιας-στα-ο-183897

kim«Και λένε ότι δεν είχα ένα ταλέντο… δοκιμάστε να εξισορροπήσετε ένα ποτήρι σαμπάνια στον κ…λο σας». Αυτά ακριβώς τα λόγια χρησιμοποίησε στον λογαριασμό της στο Twitter η Kim Kardashian για να περιγράψει τη νέα της φωτογράφηση -που θα συζητηθεί πολύ- για το περιοδικό Paper στο τεύχος του χειμώνα.

Σε ένα από τα εξώφυλλα, η διάσημη τηλεπερσόνα φορώντας ένα μαύρο και μακρύ φόρεμα ποζάρει ενώ φαίνεται να ισορροπεί ένα ποτήρι σαμπάνια στα διάσημα οπίσθιά της, κρατώντας παράλληλα ένα μπουκάλι σαμπάνιας που μόλις έχει ανοίξει.

kimtweet4Στη δεύτερη εικόνα, η 34χρονη αποκαλύπτεται και ποζάρει σχεδόν όπως τη γέννησε η μάνα της -η Kris Jenner- βγάζοντας στη… φόρα τα «προσόντα» της, που την ανέδειξαν και την οδήγησαν σε αυτό που ξέρουμε σήμερα, δηλαδή τα οπίσθιά της (σε περίπτωση που αναρωτιέστε ποια προσόντα είναι αυτά).

kim1Η Kim σε μία άκρως αισθησιακή πόζα γύρισε την πλάτη της στο φακό και αφού κατέβασε τη βραδινή της τουαλέτα και πήρε το κατάλληλο βλέμμα, αποκάλυψε τον… εσωτερικό της κόσμο. Φαίνεται πως αν και έγινε μητέρα -της μόλις ενός έτους North, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της Kanye West- δεν έχει αφήσει στο παρελθόν τις παλιές της τακτικές, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε γυμνή και μάλλον ούτε η τελευταία.

kim2«Μου αρέσει να μοιράζομαι τον κόσμο μου με τους ανθρώπους. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που είμαι», δήλωσε στο περιοδικό μόδας η Αμεκανίδα τηλεπερσόνα, σύζυγος και μάνα.

«Για το τεύχος μας το χειμώνα, εμείς οι ίδιοι αναλάβαμε μία αποστολή: Να “σπάσουμε” το Ιντερνετ. Δεν υπάρχει κανένα άλλο άτομο που μπορούμε να σκεφτούμε ότι είναι εντός στόχου εκτός από την Kim Kardashian West. Ενα γόητρο της ποπ κουλτούρας που είναι σε θέση να παράγει πρωτοσέλιδα απλά βγαίνοντας από το σπίτι της, η Kim είναι αυτό που κάνει το web να κολλάει», έγραψε το περιοδικό Paper στην ιστοσελίδα του.

kim3«Εμείς αξιοποιήσαμε τον θρυλικό Γάλλο φωτογράφο Jean-Paul Goudé για να αναδημιουργήσει την εμβληματική φωτογράφισή του με τίτλο “Η σύμπτωση με τη σαμπάνια” και το μόνο που μπορούμε να πούμε για τις εικόνες στο εσωτερικό, που θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη, είναι… μα την πίστη γαμ…». Τι άλλο θα δούμε;

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook