Γονείς spiderman … Σκαρφαλώνουν σε τοίχους για να δώσουν σκονάκια στα παιδιά! | Video

γονείς-spiderman-σκαρφαλώνουν-σε-τοίχους-γι-227526

goneis spidermanΠοιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι αυτοί οι άνθρωποι που κυριολεκτικά κρέμονται σαν τσαμπιά από τα παράθυρα κτιρίων στο κρατίδιο Μπιχάρ της Ινδίας, δεν κινδυνεύουν από κάτι… απλώς είναι γονείς, που σκαρφαλώνουν με κίνδυνο της ζωής τους στους τοίχους για να δώσουν σκονάκια στα παιδιά τους!

Κι όλα αυτό για να τα βοηθήσουν να περάσουν τις τελικές εξετάσεις του γυμνασίου, που θα τους ανοίξουν το δρόμο για την ανώτατη βαθμίδα εκπαίδευσης.

Η κατάσταση είναι τόσο τραγική και ανεξέλεγκτη που οι αρχές αναγκάστηκαν να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τα σχολεία, διότι όσο κι αν κυνηγούν τους συγγενείς οι αστυνομικοί, δεν επιτρέπεται να τους συλλάβουν κι αυτοί ξαναγυρίζουν!

Μέσα στις αίθουσες οι επιτηρητές δεν μπορούν να εποπτεύουν τους πάντες, καθώς σχεδόν 1.500.000 μαθητές έχουν μοιραστεί σε μόλις 1.200 εξεταστικά κέντρα. Παρόλα αυτά, κάποιοι συλλαμβάνονται να αντιγράφουν. Τρώνε χαστούκια επιτόπου και αποβάλλονται κλαίγοντας, όπως τα κορίτσια, που βλέπετε στο βίντεο. Συνολικά 600 μαθητές αποβλήθηκαν επειδή τους έπιασαν στα πράσα.

Η μάχη για την επιβίωση στις εξαθλιωμένες περιοχές της Ινδίας μεταφέρεται ακόμη και μέσα στις σχολικές αίθουσες. Με μαθητές και γονείς να κάνουν τα πάντα για ένα καλύτερο μέλλον…ακόμη και βασισμένο σε σκονάκια!

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook