«Γκούγκλαρα το όνομά μου και ανακάλυψα ότι προσφέρω δωρεάν σεξ»

γκούγκλαρα-το-όνομά-μου-και-ανακάλυψ-701245

Η Anna Scanlon είναι μία νεαρή vlogger, η οποία ασχολείται με θέματα που αφορούν το vegan κίνημα. Ξεκίνησε να γράφει σχετικά θέματα στο blog της το 2014 και επέκτεινε την αρθρογραφία της και στο YouTube, με δικό της κανάλι παρόμοιας θεματολογίας. Όταν, όμως, τόλμησε να ασκήσει κριτική σε έναν άλλο νεαρό YouTuber,  πολύ σύντομα θα ανακάλυπτε τη σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου.

Ο Charles, στον οποίο έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις από τον Απρίλιο του 2017, άρχισε να διασύρει από διαδικτυακή πλατφόρμα σε διαδικτυακή πλατφόρμα τη νεαρή γυναίκα, ισχυριζόμενος ότι έκανε σεξ μαζί της, ότι είναι χοντρή και αρρωστημένη και πεταμένα λεφτά και φυσικά υπήρχε κόσμος που σταματούσε ακόμη και στην εκκλησία τους γονείς της κοπέλας, για να τους ενημερώσει για όσα συνέβαιναν στο internet.

«Όταν κάποιος σου κάνει μπούλινγκ στην πραγματική ζωή, με κάποιον τρόπο μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και ακόμη καλύτερα μπορεί να υπάρχουν και μάρτυρες σε όλο αυτό. Στο ίντερνετ δεν υπάρχουν επί της ουσίας νόμοι για να σε υπερασπιστούν απ’ όλο αυτό», λέει η Scanlon.Το χειρότερο, όμως, δεν ήταν καν αυτό. Ήταν ότι πολέμιοι της νεαρής γυναίκας συνασπίστηκαν κάτω από τη ρητορική μίσους του YouTuber και συνέχισαν αυτό που εκείνος είχε αρχίσει: σύντομα η κοπέλα αρκούσε να κάνει google το όνομα της για να συνειδητοποιήσει ότι… προσφέρει δωρεάν σεξ και άλλα, μάλλον άγρια για οποιονδήποτε.

Η υπόθεσή της έφτασε μέχρι το βρετανικό κοινοβούλιο και η δικαστική έκβαση της βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν είναι η μόνη που ένα πρωί ανακάλυψε ότι την διασύρουν χυδαία μέσω των social media. Είναι, ωστόσο, από τις λίγες περιπτώσεις που δεν έχουν λυγίσει ακόμη από την ανεπάρκεια των σχετικών νόμων…

Πηγή: lifo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook