Γκάφα ολκής στον «Εκατομμυριούχο» του Σκάϊ: Έδωσαν λάθος και τις 4 απαντήσεις!

γκάφα-ολκής-στον-εκατομμυριούχο-το-182636

ekatommyriouxos1Την σωστή απάντηση ψάχνουν στο νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ «Ηot Seat», με τον Γιάννη Ζουγανέλη, ωστόσο, όλες οι επιλογές που έδωσαν σε μία ερώτηση ήταν… λάθος!

Συγκεκριμένα, στην χθεσινή εκπομπή ο Γιάννης Ζουγανέλης ρώτησε «σε ποια Ολυμπιάδα συμμετείχε για πρώτη φορά η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών;» και οι επιλογές ήταν Σεούλ, Βαρκελώνη, Ατλάντα και Σίδνεϋ.

Η πρώτη διαγωνιζόμενη πήγε πάσο, ενώ η δεύτερη απάντησε «Βαρκελώνη» και έχασε, καθώς από την εκπομπή υποστήριξαν ότι η σωστή απάντηση είναι «Ατλάντα».

hot_seat1Εδώ έρχεται η γκάφα: ΚΑΙ οι τέσσερις εναλλακτικές είναι λάθος, αφού η Εθνική ομάδα μπάσκετ έκανε πρεμιέρα σε Ολυμπιάδα το 1952, στο Ελσίνκι! Προπονητής ήταν ο Βλαδίμηρος Βάλλας και έπαιξαν οι Φαίδων Ματθαίου, Γιάννης Σπανουδάκης, Μίμης Στεφανίδης, Τάκης Ταλιαδώρος, Στέλιος Αρβανίτης, Αλέκος Σπανουδάκης, Αριστείδης Ρουμπάνης, Θέμης Χολέβας, Παναγιώτης Μανιάς, Γιάννης Λάμπρου, Κώστας Παπαδήμας και Νίκος Μήλας, που κατέλαβαν την 17η θέση.

Στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα (1996), η Εθνική μας πέτυχε την 5η θέση, διάκριση – ορόσημο στην ιστορία της!

Δεν μένει παρά να δούμε τι θα συμβεί με την διαγωνιζόμενη που έχασε άδικα, καθώς, όταν το τηλεπαιχνίδι φιλοξενήθηκε στη ΝΕΤ, παίκτρια είχε κληθεί να παίξει ξανά λόγω παρόμοιου λάθους…

star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook