Γκάφα ολκής από το επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη | Photos

γκάφα-ολκής-από-το-επικοινωνιακό-επιτ-728940

Τη Θεοπεφτάτου μάλλον δεν την ξέρουν

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη ψάχνει από χθες εναγωνίως να βρει ποιοι ήταν αυτοί που χαιρέτησαν και αγκάλιασαν τον Αλέξη Τσίπρα κατά την αποχώρησή του από τον Δημαρχείο Ιθάκης και αφού είχε μεταδοθεί το διάγγελμά του για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Ο λόγος προφανής. Θέλουν ν’ αποδώσουν κομματική ιδιότητα σε όσους περισσότερους μπορούν, έτσι ώστε να φανεί όλο το σκηνικό «στημένο».

Δυστυχώς για τους ίδιους έπεσαν πάνω στην Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία χαρακτηρίστηκε από τους γνωστούς – αγνώστους λογαριασμούς στο twitter ως «η κυρία με το πουά» επειδή διακρίνεται σε 2-3 διαφορετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα. Έτσι γίνεται αντιληπτό ότι δεν γνώριζαν ούτε την ίδια ούτε την ιδιότητά τους. Πρόκειται φυσικά για τη βουλευτή Κεφαλληνίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία υποδέχθηκε, μεταξύ άλλων, τον Πρωθυπουργό στο νησί.

Πλέον το πολυπληθές επικοινωνιακό τιμ του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει βάλει στο «μικροσκόπιό» του τους υπόλοιπους κατοίκους που φαίνονται στις φωτογραφίες για να βγάλει «λαβράκι»…

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook