Γκάφα ολκής από τον Ισπανό πρωθυπουργό | Τι είπε στο συλλυπητήριο μήνυμά του

γκάφα-ολκής-από-τον-ισπανό-πρωθυπουργ-82025

2rax_0Tην ώρα που η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις με την σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία, ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι έκανε ένα τεράστιο επικοινωνιακό λάθος προκαλώντας απορία αλλά και θυμό στους πολίτες της χώρας.

Συγκεκριμένα, το συλλυπητήριο μήνυμα που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, αναφέρει στην τελευταία παράγραφο πως ο πρωθυπουργός λυπάται για «θάνατο και τις υλικές ζημιές στο Γκανσού» -την επαρχία της Κίνας που σχεδόν ισοπεδώθηκε πρόσφατα από μεγάλο σεισμό.

Ο Ραχόι στο μήνυμα που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, αναφέρει πως είναι «συντετριμμένος από την είδηση του εκτροχιασμού τρένου στα προάστια του Σαντιάγο ντε Κομποστέλα» και υπόσχεται πως θα διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος. Και καταλήγει: «Επιθυμώ να σας μεταφέρω τα θερμότατα συλλυπητήριά μου τόσο για την απώλεια ανθρώπινων ζωών όσο και για τις υλικές ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός ο οποίος σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Γκανζού». Προφανώς κάποιο copy paste οδήγησε στο θλιβερό αποτέλεσμα…

gkapha

Πηγή: iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook