Γκάτζιος: «Θα είμαι στον πάγκο και στο παιχνίδι με τον Άρη»

γκάτζιος-θα-είμαι-στον-πάγκο-και-στο-π-473352

Με τον υπηρεσιακό προπονητή, Θοδωρή Γκάτζιο, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο ΑΟ Χανιά, για το εκτός έδρας ματς της Πέμπτης με τον Άρη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Λαμία με 3-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Θοδωρής Γκάτζιος: «Όπως βλέπετε γίνεται ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Είναι 4-5 ομάδες που είναι πολύ δυνατές και πλούσιες και άλλες ομάδες, όπως είναι η δική μας, είμαστε στο ίδιο… καζάνι.

Μου έτυχε εμένα να παίξω με όλες αυτές τις ομάδες, ΟΦΗ, τη Λαμία και μεθαύριο με τον Άρη και να βγάλω τα… κάστανα από τη φωτιά σε ένα πολύ δύσκολο σημείο για την ομάδα των Χανίων. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, αυτό μπορώ, αυτό κάνω. Θα είμαι στον πάγκο και στο παιχνίδι με τον Άρη και μετά περιμένω να έρθει ο καινούριος ο προπονητής, να του δώσω τις εντυπώσεις μου, να πορευτεί η ομάδα προς το καλύτερο.

Θα έρθουν νέοι παίκτες… Δίνουμε συνεχόμενα παιχνίδια, Τετάρτη-Κυριακή-Πέμπτη-Δευτέρα σήμερα, ξανά την Πέμπτη αγώνας, το ρόστερ είναι πολύ φτωχό.

Σας είπα την προηγούμενη φορά ότι την κούραση δεν τη φοβάμαι, όμως στο τέταρτο παιχνίδι που είναι με τον Άρη και που είναι και το πιο δύσκολο σε μία… καυτή έδρα, θα πάμε να παλέψουμε κι ό,τι κάνουμε. Θα ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο, αυτό μπορώ να κάνω, αυτό κάνω. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο. Καλή συνέχεια στην ομάδα και σε εμάς».

koltsis

Eκ μέρους του προπονητή της Λαμίας, Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος από την αρχή της σεζόν δεν πηγαίνει στις συνεντεύξεις Τύπου, μίλησε ο Γιώργος Κόλτσης (βοηθός προπονητή): «Μια ακόμα πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας στην προσπάθεια που κάναμε. Συνεχίζουμε… Συγχαρητήρια στα παιδιά για το αποτέλεσμα και πάμε να επιστρέψουμε πίσω, να ξεκουραστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη (σ.σ. με Καλλιθέα)».

Για τον στόχο της Λαμίας: «Ο στόχος μας σίγουρα από την αρχή είναι η άνοδος της ομάδας, όμως εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω στο τέλος όλοι μαζί να καταφέρουμε τον στόχο μας».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook