Γιώργος Λιάγκας: «Ακούστε λοιπόν ποια είναι η αλήθεια για τον Πέτρο Κωστόπουλο»

γιώργος-λιάγκας-ακούστε-λοιπόν-ποια-202541

kostop liagas«Φωτιές» άναψαν στα πρωινά οι δηλώσεις που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού, λέγοντας ότι «θα έκανα ξανά πρωινό με τον Πέτρο Κωστόπουλο αν το ήθελε και ο ίδιος».

Αυτά άκουσε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε on air:

«Ο Πέτρος λίγο που έχω μιλήσει μαζί του μια-δυο φορές που τον έχω πετύχει έξω, δεν νομίζω να ξαναέμπαινε στην διαδικασία του πρωινού. Άμα βγει στην τηλεόραση, θέλει να κάνει αυτό το περιβόητο βραδινό, που του πάει κιόλας».

Μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη, για το τι τελικά συνέβη ανάμεσα στον Κωστόπουλο και το Μega, όσον αφορά στη λήξη της συνεργασίας τους:

«Ακούστε λοιπόν ποια είναι η αλήθεια. Το Mega άργησε πάρα πολύ να αποφασίσει αν θέλει τον Κωστόπουλο ή όχι. Και η στάση του Mega προς τον Κωστόπουλο ήταν αρνητική. Δεν του ανανέωναν το συμβόλαιο. Στην αναζήτηση όμως νέου προγράμματος, και με τη λογική ότι η εκπομπή είχε πάει καλά, κάποια στιγμή άρχισαν να τους μπαίνουν και σκέψεις ότι τον θέλουμε τον Κωστόπουλο. Ο Κωστόπουλος όμως το κατάλαβε αυτό, και ενώ το Mega κάποια στιγμή είχε ψηθεί να τον κρατήσει, εκείνος τους κούνησε το μαντίλι και είπε “φεύγω εγώ τώρα. Γεια σας”. Την τελική απόφαση δηλαδή, την πήρε ο Κωστόπουλος».

Τις δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού όμως, σχολίασε και ο Μάρκος Σεφερλής, πετώντας την… «σπόντα» του για τον Πέτρο Κωστόπουλο:

«Τώρα που η Τζένη πάει στο JOY δεν ξέρω τι θα πει ο Πέτρος γιατί το περνούσε γενναιές δεκατέσσερις στο site του, όπως μας περνάει όλους βέβαια» είπε η Χριστίνα Πολίτη, με τον Μάρκο Σεφερλή να ανταπαντά:

«Έχει δείξει στο παρελθόν ότι αλλάζει εύκολα άποψη… όχι μόνο ο Πέτρος αλλά γενικά όλοι»!

Πηγή: star,gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook