Γιώργος Γιακουμάκης: Ο Κρητικός που «κάρφωσε» τον Ολυμπιακό

γιώργος-γιακουμάκης-ο-κρητικός-που-κ-553261

Ένας Κρητικός ποδοσφαιριστής χάρισε στην ΑΕΚ μια τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού στο 94’ μέσα στο Καραϊσκάκη. Ο επιθετικός από το Ηράκλειο, Γιώργος Γιακουμάκης στις δηλώσεις του στη ΝΟVA έκανε λόγο για το πιο κρίσιμο γκολ της καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Που κρίθηκε το ματς και το γύρισε η ΑΕΚ;

«Ισως το γκολ που δεχθήκαμε μας ξύπνησε. Η ομάδα όμως έχει δείξει χαρακτήρα. Εχουμε ξαναγυρίσει παιχνίδια. Και στον πρώτο γύρο γυρίσαμε το ματς με τον Ολυμπιακό και όταν κάνεις ανατροπές το έχεις στο μυαλό σου ότι θα το ξανακάνεις. Ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ άμεσα και πήραμε το ματς στην τελευταία φάση».

Τι του είπε ο Χιμένεθ;

«Πήγε να μπει ο Λόπες και μολις μπήκε το γκολ υπήρξε μια ψυχρολουσία. Μου είπε να σηκωθώ και να μπω στο γήπεδο. Δεν είπαμε πολλά, να κάνω αυτό που ξέρω και μπορώ να κάνω μπροστά».

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του;

«Αυτή τη στιγμή νιώθω πιο καλά από ποτέ. Αργησα να επανέλθω, δεν γύρισα γρήγορα. Αυτή τη στιγμή με το γκολ μου η ομάδα μου πήρε μια πολύ σημαντική νίκη και δεν μείναμε πίσω από την κορυφή».

Για τη συνέχεια;

«Ειμαστε μια μεγάλη ομάδα. Μπορούμε να καταφέρουμε το καλύτερο και το χειρότερο. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα, θα πάμε να προκριθούμε στο Κύπελλο. Εχω πίστη στους συμπαίκτες μου ότι θα τα καταφέρουμε».

Για την είσοδό του στο ματς;

«Ηταν μια… επιφοίτηση. Ειχε άλλον να βάλει στο γήπεδο και μου είπε «Γιακουμάκη μπες». Έβαλα το πιο κρίσιμο γκολ της καριέρας μου».

Για το γκολ;

«Το μονο που σκέφτηκα ότι δύσκολα θα περνούσε η μπάλα στο δεύτερο και έκλεισα προς τα μέσα. Ο Γκάλο είναι ένας πολύ καλός παίκτης και βγήκε η πάσα».

Για το φάουλ που ζητάει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο γκολ;

«Πάνω στην υπερένταση δεν μπορώ να πω αν είναι φάουλ ή όχι. Θέλω να το ξαναδώ Δεν με απασχολεί όμως. Η νίκη μετράει και την πήραμε. Ειμαι πολύ χαρούμενος. Ξεκινάμε από αύριο προετοιμασία για το Κύπελλο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook