Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξετρελαμένος με την τηλεοπτική ανιψιά του | «Χρόνια σου πολλά μωρό μου»

γιώργος-αγγελόπουλος-ξετρελαμένος-μ-669905

Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος, να έχει μεγάλη αδυναμία στην ανιψιά του Έλενα που ζει στη Σκιάθο και που την πρωτοείδαμε όσο βρισκόταν στο Survivor, όμως τελευταία φαίνεται ότι έχει αποχτήσει ακόμη μια αδυναμία και δεν είναι άλλη από την τηλεοτική ανιψιά του, «Αλκυόνη».

Το παιδί θαύμα, που ανακάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου σε ένα μανάβικο, ονομάζεται Αθηνά Τοντάντζε και ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην σειρά Τατουάζ. Το όμορφο κορίτσι, σήμερα έχει τα γενέθλιά του και ο… «θείος» της, της ευχήθηκε μέσω Instagram, με την παρακάτω φωτογραφία τα Instagram stories. «Χρόνια σου πολλά μωρό μου, να τα εκατοστήσεις», έγραψε ο νικητής του Survivor, που μίλησε για εκείνη και στο Μadwalk όταν ρωτήθηκε γι’ ακόμη μια φορά για τη σχέση του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Αφήστε βρε το κορίτσι, θα γκρεμιστεί. Έχει έρθει να χορέψει σήμερα. Μη μου λες πάλι για τη Ντορέττα. Δεν βαρέθηκες να μιλάς για τη Ντορέττα; Άσε με. Πες για τίποτα άλλο. Με το ζόρι να πούμε για τη Ντορέττα πάλι. Δυο βδομάδες για ένα τραπέζι μιλάμε. Φεύγω! Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε; Πώς έχει γίνει να έχουμε αφήσει το Τατουάζ και να ασχολούμαστε με τη Ντορέττα; Έχω μία όμορφη σχέση με ένα κοριτσάκι την ανιψιά μου. Αυτή μου έχει κλέψει την καρδιά. Το παραδέχομαι είμαι ερωτευμένος με την Αλκυόνη μου, είχε δηλώσει.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook