Γιούχαραν τον Τραμπ στο Νταβός

γιούχαραν-τον-τραμπ-στο-νταβός-641905

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δέχτηκε τις αποδοκιμασίες μερίδας τους ακροατηρίου σήμερα στο Νταβός όταν καταφέρθηκε εναντίον των ΜΜΕ τα οποία χαρακτήρισε «μοχθηρά» και «ψευδή».

«Πάντα είχα καλές σχέσεις με τον Τύπο όταν ήμουν επιχειρηματίας. Όταν έγινα πολιτικός, συνειδητοποίησα σε ποιο βαθμό ο Τύπος μπορεί να είναι μοχθηρός και ψευδής» είπε στην ομιλία που εκφώνησε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

«Ακούστε με. Αυτός μιλάει για “fake news”!» άρχισε να φωνάζει μόλις τον άκουσε η Άνια Σίφριν. Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Κολούμπια, που φόραγε ένα μπλουζάκι με το σύνθημα «Δεν είναι πρόεδρός μου», παρακολουθούσε την ομιλία του Ρεπουμπλικάνου προέδρου έξω από την αίθουσα.

Πριν από τις παραπάνω δηλώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια ενός άτυπου διαλόγου επί σκηνής με τον διοργανωτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους Σβάμπ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε παραμείνει πιστός στο κείμενο της ομιλίας του.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε «ψευδείς ειδήσεις» τις πληροφορίες που δημοσίευσαν οι New York Times, σύμφωνα με τις οποίες ο μεγιστάνας είχε δώσει εντολή τον Ιούνιο του 2017 να απολυθεί ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook