Για τη νίκη η Εθνική Ελλάδος κόντρα στη πρωτοπόρο Βόρειο Ιρλανδία

για-τη-νίκη-η-εθνική-ελλάδος-κόντρα-στη-168305

ethniki_finlandiaΜε την Βόρειο Ιρλανδία (πρώτη στον όμιλο), κοντράρεται η Εθνική μας στο Γ. Καραϊσκάκης στις 21:45 την Τρίτη(τηλεοπτική κάλυψη ΝΕΡΙΤ), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης για το Euro 2016.

O Ρανιέρι έμεινε ικανοποιημένος από την συμπεριφορά, την αγωνιστικότητα και την ταχύτητα της ομάδας που κατέβασε στο Ελσίνκι και ειδικότερα, από τους Καρέλη, Μαυρία, που ξεκίνησαν για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της γαλανόλευκης.

Τα αγωνιστικά πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι η πίεση ψηλά από την αρχή του αγώνα, ώστε να καταφέρει η Εθνική να αιφνιδιάσει τους Βορειοϊρλανδούς και να πετύχει κάποιο τέρμα στο ξεκίνημα. Ο Ρανιέρι σκέφτεται να κρατήσει τον Ταχτσίδη σε ρόλο «εξαριού». Παράλληλα, ο Ιταλός θέλει και πάλι τους Καρέλη, Μαυρία στα πλάγια και ελπίζει να βελτιωθεί αγώνα με τον αγώνα και ο Σάμαρης, στον οποίο ποντάρει να γίνει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής.

Ο Σαμαράς αναμένεται να μπει μόνο ως αλλαγή για την κάθετη πάσα, ενώ ο Αθανασιάδης, όπως και στο ματς με την Φιλανδία θα βρίσκεται στην κορυφή της γαλανόλευκης επίθεσης, πλαισιωμένος από τον Καρέλη, ανάλογα με το ρυθμό του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μοναδική αλλαγή θα γίνει, στα πλάγια της άμυνας, όπου ο Τοροσίδης θα γυρίσει στα δεξιά και στα αριστερά θα τοποθετηθεί ο Σταφυλίδης -έχει κι αυτός παιχνίδια στα πόδια του- στη θέση του Βύντρα για να γίνει η εθνική Ελλάδος πιο επιθετική.

Ο βασικός πορτιέρο των Βορειοϊρλανδών, Ρόι Κάρολ, επιστρέφει στην Ελλάδα και το φαληρικό στάδιο, μιας και αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό πριν επιστρέψει στη Γηραιά Αλβιώνα, με συμβόλαιο στη Νοτς Κάουντι.

Παράλληλα, η Βόρειος Ιρλανδία επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά το ιστορικό 1-0 με πέναλτι του Βασίλη Τσιάρτα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που σηματοδότησε την πρόκριση στο -μετέπειτα- επικό Euro 2004.

 

Πηγή: news. gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook