Για τα δύσκολα η Ντόρα… Ξεσκαρτάρει τις ορδές των υποψηφίων στα Χανιά

για-τα-δύσκολα-η-ντόρα-ξεσκαρτάρει-τι-585924

Την ώρα που το δημοσκοπικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έχει δημιουργήσει… βουλευτικά όνειρα σε έναν διόλου μικρό αριθμό πολιτευτών -και μη- του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως αναθέτει στην αδελφή του το… ξεσκαρτάρισμα.

Όπως μαθαίνουμε, ο πρόεδρος της ΝΔ «μοίρασε» γεωγραφικά την Επικράτεια σε τομείς, για την προετοιμασία των εκλογών, αναθέτοντας στην Ντόρα Μπακογιάννη την Κρήτη. Έτσι, θα είναι εκείνη που θα καταρτίσει την τελική πρόταση για τα ψηφοδέλτια του κόμματος και να ισορροπήσει ανάμεσα σε παλιούς που θέλουν να μείνουν, νέους που θέλουν να μπουν, πολιτευτές, «βλαχοδημάρχους» και λοιπούς… αναμαζωξιάρηδες.

Γιατί δεν τον κάνει όμως ο ίδιος ο Μητσοτάκης; Δεν θέλει; Δεν μπορεί; Η απλά γνωρίζει πως η Μπακογιάννη θα το κάνει καλύτερα αφού είναι γνωστό πως και προσωπικούς δεσμούς έχει με τους Μητσοτακικούς των Χανίων αλλά και δεν φοβάται να γίνει «αντιπαθής» σε πρόσωπα, υπολογίζοντας πολιτικό κόστος.

Όπως και να ‘χει, ο δρόμος για τα ψηφοδέλτια είναι μακρύς και παρά τις διαρροές και τις εκτιμήσεις είναι σίγουρο πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

zarpanews.gr

 

2 thoughts on “Για τα δύσκολα η Ντόρα… Ξεσκαρτάρει τις ορδές των υποψηφίων στα Χανιά

  1. ΡΕ ΕΣΕΙΣ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;;;;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΡΠΑ ΟΤΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1960.
    ΖΑΡΠ ΚΑΙ ΖΑΡΠ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook