Για ποιόν δουλεύουν οι υπάλληλοι του γραφείου τύπου του Δήμου Χανίων;

για-ποιόν-δουλεύουν-οι-υπάλληλοι-του-γ-1504

dimarxeioΜείζον θέμα δημιουργείται για το Γραφείο Τύπου του Δήμου Χανίων το οποίο ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Σκουλάκη για τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Καθώς οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο γραφείο είναι υπάλληλοι του Δήμου και πληρώνονται από τους Δημότες για να μας ενημερώνουν για τα πεπραγμένα του Δήμου και όχι της εκάστοτε παράταξης του Δημάρχου, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας που εστάλη ως επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου χαρακτηρίζεται τουλάχιστον πολιτικό ατόπημα.

Να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σκουλάκης χρησιμοποιεί τους υπάλληλους του γραφείου τύπου για την προσωπική του προβολή.

Για ποιόν δουλεύουν τελικά οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι στο Γραφείο Τύπου του Δήμου; Γιατί αν δικαιούται ο υποψήφιος πλέον Δήμαρχος να τους χρησιμοποιεί για τη δική του υποψηφιότητα, τότε θα πρέπει να κάνουν το ίδιο για όλες τις υποψηφιότητες για το Δήμο.

Ας ελπίσουμε πως ο υποψήφιος κ. Σκουλάκης θα προσλάβει άνεργους δημοσιογράφους για να αναλάβουν το γραφείο τύπου του συνδυασμού του, αντί να χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους του Δήμου….τζάμπα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook